Εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες και μια 14χρονη

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη

Συνελήφθησαν έξι μέλη της σπείρας

Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πορνογραφικό υλικό, φωτογραφικό υλικό, κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -260- ευρώ

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών και το Τμήμα Ασφαλείας Άνω Λιοσίων, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη.

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην Καλλιθέα και το Μεταξουργείο, έξι (6) ημεδαποί, μέλη της σπείρας. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας 19, 40, 47 και 48 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 23 και 50 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπεία και της σωματεμπορίας.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα για τη δράση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες , αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών κανόνισαν ραντεβού, σε διαμέρισμα – οίκο ανοχής ιδιοκτησίας του 48χρονου και της 50χρονης, στην Καλλιθέα.

Εντός του διαμερίσματος, εντοπίσθηκε η ανήλικη, ενώ επίσης βρέθηκαν να εργάζονται η 23χρονη και άλλα δύο μέλη της σπείρας τα οποία και συνελήφθησαν.

Από την έρευνα σε χώρους και οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πορνογραφικό υλικό, το χρηματικό ποσό των -260- ευρώ, κινητά τηλέφωνα καθώς και εκτυπωμένο φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζονταν η ανήλικη, προερχόμενο από λογαριασμό σε ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου οι δράστες επικοινωνούσαν με τους πελάτες.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.