Συγκινητική η προσέλευση στην ημερίδα «Γυναίκα & Πρόληψη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού»

Κατάμεστη η αίθουσα στην ημερίδα “Γυναίκα & Πρόληψη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού” που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας (με καρκίνο μαστού) “Μαζί για τη Ζωή” στις 8/3/2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Glyfada Golf Gardens, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Γιορτή της Γυναίκας.

Βασικοί ομιλητές ήταν ο Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος, ο Βιοπαθολόγος Παναγιώτης Αποστολακόπουλος και ο Χειρουργός Γυναικολόγος Μαστολόγος Στέφανος Ζερβούδης, οι οποίοι με προθυμία απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε, ενώ στην αρχή της ημερίδας απηύθυνε χαιρετισμό και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Η ανοδική πορεία του συλλόγου, η σταθερότητα και η συνέπεια που έχει επιδείξει από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του ως προς τις αρχές και τους σκοπούς του, έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, την υποστήριξη επαγγελματιών και το ενδιαφέρον γνωστών ανθρώπων όπως, μεταξύ άλλων, του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, το Διεθνολόγο Πολιτευτή ΝΔ Β´ Αθηνών Σωτήρη Ησαΐα, τη Μαριάνθη Καφετζή Πολιτευτή ΝΔ Β´ Αθηνών & μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, τον Γιώργο Γεωργακόπουλο Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης κ.α. που παρευρέθησαν στην εκδήλωση.


Η βραδιά έκλεισε χορεύοντας για τις χαρές της ζωής με τα σχήματα των συλλόγων Ένωση Κρητών Γλυφάδας «Η Κρήτη» κι Ένωση Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία».
Το ΔΣ του Συλλόγου Μαζί για τη ζωή, υπόσχεται πως θα συνεχίσει να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν.