ΑΝΤΡΕΑ ΛΟΥΜΠΙΤΖ – Αυτός είναι ο συγκυβερνήτης που έριξε το αεροσκάφος

Ο Αντρέας Λούμπιτζ, 28 ετών, είναι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Boeing που σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Μασσαλίας, έριξε σκόπιμα το αεροπλάνο οδηγώντας στο θάνατο 150 αθώους επιβάτες.

Ο συγκυβερνήτης του Α320 είχε προσληφθεί το 2013 από την Germanwings και είχε στο ενεργητικό του 630 ώρες πτήσης. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στη σχολή της πολιτικής αεροπορίας της Lufthansa. Ο 28χρονος Αντρέα Λούμπιτζ καταγόταν από το Montabaur της Ρηνανίας.

Ο 28χρονος Ανδρέας Γκούντερ Λούμπιτζ είχε μόλις 600 ώρες πτήσης όταν εντάχθηκε στο δυναμικό της Germanwings το 2013 αμέσως μετά την εκπαίδευσή του.

Ωστόσο, θεωρούνταν εξαιρετικός στη δουλειά του, έχοντας κερδίσει ένα βραβείο από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας το 2013 για τα εξαιρετικά του προσόντα.

Υπήρξε μέλος της αερολέσχης LSC Westerwald στο Montabaur, είχε ένα διαμέρισμα στο Ντίσελντορφ αλλά ζούσε στο Montabaur όπου και είχε μεγαλώσει.

«Ο Ανδρέας έγινε μέλος της λέσχης από νεαρή ηλικία για να ικανοποιήσει το όνειρό του να πετά» δήλωσε στην ιστοσελίδα της η αερολέσχη LSC στην οποία υπήρξε μέλος σε ανακοίνωση του θανάτου του.
«Εκπλήρωσε το όνειρό του, το οποίο πλήρωσε με την ζωή του».

Η φωτογραφία του δημοσιοποιήθηκε από το ισπανικό site teinteresa και την «τουίταρε» και ο επικεφαλής του Reuters σε Ισραήλ και Παλαιστίνη Luke Baker.

source

GLYFADA METROPOLITANS