Αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα στις 15 Μαρτίου

dimos-GlyfadasΈνα ξεχωριστό αγώνα δρόμου θα φιλοξενήσει η Γλυφάδα για πρώτη φορά φέτος και συγκεκριμένα την Κυριακή, 15 Μαρτίου. Σε συνεργασία με τέσσερις ακόμα παραλιακούς Δήμους και με τη Feel Good Sports Club, ο Δήμος Γλυφάδας συνδιοργανώνει και προωθεί την άθληση, ενισχύοντας παράλληλα το έργο που προσφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

H σειρά των αγώνων δρόμου έχει ως εξής:

  • Πειραιάς – 1η Μαρτίου
  • Γλυφάδα – 15 Μαρτίου
  • Παλαιό Φάληρο – 5 Απριλίου
  • Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – 10 Μαΐου
  • Άλιμος – 24 Μαΐου

Οι αγώνες θα είναι 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ θα υπάρχει και μια ειδική διαδρομή ενός χιλιομέτρου για μικρά παιδιά δημοτικού (Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄).

Γλυφάδα

Οι δρομείς μπορούν να προσέρχονται την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 08:15 π.μ. στο Παλαιό Δημαρχείο, Γραμματείες Διανομής/Παραλαβής των Αριθμών, για να παραλαμβάνουν τους αριθμούς συμμετοχής, με το τσιπάκι. Η ώρα εκκίνησης του αγώνα είναι στις 10 π.μ. Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα δρόμου 10 χλμ. θα υπάρχουν δύο σταθμοί υποστήριξης των δρομέων στα 3χλμ. και στα 8χλμ., αλλά και στον τερματισμό με εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ποτά και μπανάνες.

Καθένας που το επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί στον αγώνα μέσω της παρακάτω ιστοσελίδας http://www.feelgoodsports.gr/index.php/el/item/2899-2o-attika-run-fun-grand-prix-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-running

Οι δρομείς που το επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν και στους πέντε Δήμους και να συμμετέχουν έτσι στο «Attica Run and Fun Grand Prix» και να κερδίσουν έπαθλα και δώρα. Η τελική βαθμολογία θα είναι συγκεντρωτική και από τους πέντε αγώνες. Η τελική κατάταξη προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις καλύτερες επιδόσεις (σε που συμετείχαν).

Μετάλλια θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους νικητές ανά κατηγορία σε κάθε αγώνα, κύπελλο για τον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Στην κατηγορία Grand Prix για τον πρώτο νικητή και την πρώτη νικήτρια έπαθλο είναι ένα ταξίδι στη Ρώμη, για τη συμμετοχή σε αγώνα ημιμαραθωνίου ή δέκα χιλιομέτρων, ενώ οι νικητές και νικήτριες των υπόλοιπων αγώνων θα κερδίσουν παπούτσια Saucony, 30 T-Shirts τεχνικά και 500 T-Shirts απλά μετά απο κλήρωση.

2o ATTIKA RUN & FUN

GLYFADA METROPOLITANS