Άγριες Μέλισσες: Την Παρασκευή 9-10 θα παιχτεί το επεισόδιο 150, το τελευταίο ουσιαστικά του πρώτου κύκλου που θα βλέπαμε στα τέλη Ιουνίου, αν δεν είχε γίνει το lockdown.

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν να παίζονται τα πρώτα επεισόδια του β’ κύκλου, όπου η σειρά θα αρχίσει σταδιακά να μεταφέρεται 5 χρόνια μετά. Πολλά θα αλλάξουν και τίποτα δεν θα είναι ίδιο.

Η Ελένη αποφυλακίζεται

Την αποφυλάκιση της Ελένης δεν θα τη δούμε αμέσως την επόμενη εβδομάδα αλλά θα παρακολουθήσουμε σταδιακά, τη διαδικασία της έφεσης μέχρι και την απόφαση να βγει από τη φυλακή. Το γεγονός ότι ο εισαγγελέας στη δίκη δεν πήρε στα σοβαρά την κατάθεση της ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα όταν σκοτώθηκε ο Σέργιος, κάνει τον Λάμπρο να κινήσει τις διαδικασίες για την απελευθέρωση της με τη βοήθεια του δικηγόρου της.

 

Η υπόθεση της θα εξεταστεί ξανά από την αρχή και έτσι μετά από 5 χρόνια εγκλεισμού στις φυλακές η Ελένη θα έχει και πάλι την ελευθερία της. Ομως η επιστροφή της στο Διαφάνι θα δημιουργήσει και πάλι προβλήματα. Μπορεί όσοι την αγαπάνε να την υποδέχονται με χαμόγελα, αλλά για τους περισσότερους συνεχίζει και είναι… η φόνισσα! Ο Λάμπρος θα είναι συνέχεια δίπλα της, αλλά ο Μάνος Βόσκαρης ο διευθυντής των φυλακών που την έχει ερωτευτεί, δεν έχει σκοπό να την αφήσει να του ξεφύγει…

 

Δούκας & Μυρσίνη… χωρίζουν

Λίγο πριν ο Δούκας εξαφανιστεί από το Διαφάνι για να γλιτώσει τη σύλληψη, ο Θωμάς θυμωμένος με τη Μυρσίνη, του στέλνει τον φάκελο με τις γυμνές της φωτογραφίες. Ο Δούκας τον παίρνει μαζί του χωρίς να τον ανοίξει και φεύγει για το κρησφύγετο του. Η αστυνομία εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών και κάνει άνω-κάτω το γραφείο του για νσ βρεθούν στοιχεία που τον ενοχοποιούν, ενώ εκείνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και για να ηρεμήσει αποφασίζει να διαβάσει την αλληλογραφία του. Ετσι ανοίγει τον φάκελο του Θωμά και βλέπει σοκαρισμένος τις γυμνές φωτογραφίες της Μυρσίνης με το σημείωμα: «Αυτή ήταν η πληρωμή της γυναίκας σου! Με αυτά τα χρήματα πληρώθηκε ο δικηγόρος της Ελένης».

 

Ο Δούκας γίνεται έξω φρενών! Τσαλακώνει το γράμμα και βάζει να πιει! θέλει να γυρίσει στο Διαφάνι και να τη σκοτώσει για την προδοσία της αλλά η αγάπη του για εκείνη δεν τον αφήνει να πάρει μια τέτοια απόφαση!

 

Όμως, το σατανικό του μυαλό σκαρφίζεται μια χειρότερη και από τον θάνατο τιμωρία: να της συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει! Όταν ο Δούκας επιστρέψει και πάλι στο Διαφάνι, εκείνος δεν θα αναφέρει ποτέ ξανά το όνομα της, δεν θα της απευθύνει ποτέ ξανά τον λόγο και θα κάνει σαν να μην υπάρχει στο σπίτι! θα την αγνοεί επιδεικτικά και εκείνη θα μαραζώνει από τη συμπεριφορά του. Τυπικά μπορεί να συνεχίζουν να είναι παντρεμένοι, αλλά ουσιαστικά θα είναι χωρισμένοι και θα κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια.

Η Δρόσω γίνεται πόρνη

Μετά τη φυλάκιση της Ελένης και μη έχοντας κάτι άλλο να την κρατήσει στο Διαφάνι, η Δρόσω φεύγει στην Αθήνα και ζει στο σπίτι του Ανέστη, ενός παλιού φίλου του πατέρα της, αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με τον Τάκη Δοξαρά έναν λαϊκό μουσικό και συγκεκριμένα μπουζουξή, που τη φλερτάρει ανοιχτά και εκείνη γοητεύεται! Οταν κάποια στιγμή εκείνος την ακούσει να τραγουδάει θα εντυπωσιαστεί από τη φωνή της και θα της προτείνει να συνεργαστούν στο μαγαζί που εργάζεται εκείνος, στην Τρούμπα.

see more