Μάχη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός δίνει εδώ και έξι μήνες η Ολγα Δημητρακοπούλου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη τον Ιανουάριο του 2022 – Η γυναίκα δεν έχει ακόμα επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνη της

 

Mάχη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός δίνει εδώ και έξι μήνες η Ολγα Δημητρακοπούλου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη τον Ιανουάριο του 2022. Η γυναίκα δεν έχει ακόμα επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνη της από τα χτυπήματα που δέχτηκε στα πλευρά από τον 48χρονο πρωταθλητή τζούντο που έχει προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο 46χρονος έσπασε τα πλευρά της Ολγας και της προκάλεσε βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα. Εκτοτε η γυναίκα έχει υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία στο κεφάλι και τον θώρακα, ενώ έχει και τραχειοστομία. Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της, Ευμορφίλη Δημητρακοπούλου, δηλώνει στο MEGA πως «το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά». Οσο για τον 48χρονο δράστη αναφέρει: «εύχομαι να μείνει εκεί μέσα, να τον δικάσουν, να φάει ισόβια. Τίποτα άλλο. Να γίνει καλά το παιδί μας. Τίποτα άλλο. Να γίνει καλά και να έρθει στο σπίτι».

 

see more: https://www.reader.gr