Έντονη ερωτική ζωή χωρίς δεσμεύσεις

Κάποιοι από εσάς μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ερωτική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να βγείτε από τη ρουτίνα. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να αναζωπυρώσετε το πάθος και τη φλόγα μέσα στη σχέση σας και να νιώσετε και πάλι επιθυμητοί ο ένας από τον άλλον, αρκεί βέβαια να αφήσετε στην άκρη όσα σας χωρίζουν. Προτιμήστε λοιπόν όλη αυτή την ένταση να την εκτονώσετε στο σεξουαλικό κομμάτι ή να αναζητήσετε τρόπους για να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή. Νέες γνωριμίες που θα γίνουν τώρα θα είναι άκρως παθιασμένες και θα πυροδοτήσουν έντονα συναισθήματα, ενώ δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί η φλόγα ζευγαριών που για κάποιο λόγο είχαν απομακρυνθεί. Θα είστε ασυγκράτητοι και ανυπόμονοι να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, όμως δεν είναι απαραίτητο ότι όλο αυτό θα καταλήξει σε μια σταθερή σχέση, αφού θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη από μια ερωτική περιπέτεια χωρίς να δεσμευτείτε. Είναι πολύ σημαντικό επίσης αυτές τις μέρες να προσέχετε τον τρόπο που ξοδεύετε προκειμένου να περνάτε καλά. Κι επειδή τόσο η όψη του Ερμή με τον Άρη όσο και της Αφροδίτης με τον Άρη, αυτές οι δυο αντιθέσεις, προκύπτουν σε μια περίοδο έντονου καταναλωτισμού, προσπαθήστε να είστε πιο πειθαρχημένοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αντιθέσεις του κυβερνήτη σας Ερμή και της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο σας μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και εκρηκτικές καταστάσεις μέσα στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθουν σε σύγκρουση τα θέλω σας με τις επιθυμίες των αγαπημένων σας ανθρώπων ή των συνεργατών και των φίλων και να αντιμετωπίσετε παράπονα που θα σας δημιουργήσουν αναστάτωση και εκνευρισμό. Άλλωστε, με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο σας το μόνο σίγουρο είναι ότι δυσκολεύεστε να βρείτε την ηρεμία σας και συμβαίνουν καταστάσεις που δοκιμάζουν τα νεύρα και τις αντοχές σας. Το κλίμα λοιπόν είναι τεταμένο και οι συμπεριφορές των άλλων θα σας οδηγήσουν σε έντονα ξεσπάσματα, ενώ αν δεν καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες μπορεί να οδηγηθείτε ακόμα και σε ρήξεις. Προσπαθήστε λοιπόν να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Δεν αποκλείεται βέβαια κάποιοι από εσάς να εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη Αφροδίτης-Άρη για να αναζωπυρώσετε τη σχέση με το ταίρι σας ή να αναθερμάνετε τη φλόγα με ένα άτομο από το παρελθόν. Ιδιαίτερα προσεκτικοί εκτός αυτών που λέτε, καθώς τα λόγια σας θα πρέπει να είναι μετρημένα, θα πρέπει να είστε και με τις μετακινήσεις και την οδηγική σας συμπεριφορά. Η βιασύνη, τα νεύρα, η ένταση, δεν θα βοηθήσουν να φτάσετε νωρίτερα στον προορισμό σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 16 μέχρι τις 22 μοίρες του ζωδίου των Διδύμων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης και του Ερμή από το δικό σας ζώδιο με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους θα ενισχύσει τη γοητεία σας και θα σας κάνει ακαταμάχητους, με αποτέλεσμα να μαγνητίσετε τους πάντες και να κατακτήσετε εύκολα εκείνον/η που επιθυμείτε. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να ενδώσετε σε ένα ερωτικό ειδύλλιο χωρίς να το σκεφτείτε πολύ, αφού αυτό που έχετε ανάγκη είναι να νιώσετε επιθυμητοί και να πάρετε επιβεβαίωση. Βέβαια, δεν αποκλείεται να κάνετε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σας κοστίσουν και μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην κοινωνική ή επαγγελματική σας ζωή. Θα πρέπει να σκεφτείτε όσο πιο λογικά γίνεται, να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις και να επενδύσετε μόνο σε εκείνους τους ανθρώπους που αξίζουν πραγματικά. Μην αναλώνεστε λοιπόν σε σχέσεις που σας προσφέρουν μια προσωρινή σαρκική ευχαρίστηση, αλλά δεν σας οδηγούν πουθενά. Λειτουργήστε με περισσότερη αυτοσυγκράτηση και κυρίως μην προσπαθήσετε τώρα να επιλύσετε τα προβλήματα που σας βασανίζουν καιρό, γιατί μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Ακόμη, στις επαγγελματικές σας συνεργασίες μην επιμένετε να περάσει το δικό σας με ισχυρογνωμοσύνη και ξεροκεφαλιά, γιατί μπορεί να ρισκάρετε τη μακροβιότητα τους. Ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με άλλους Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι και να αποφεύγετε τους διαπληκτισμούς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και με την οδήγηση, αλλά και τη φυσική σας κατάσταση και υγεία.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 16 μέχρι τις 22 μοίρες του ζωδίου του Τοξότη.

 

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στο: asibiliou.gr