Βιωματική δράση με στόχο την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών και την εκπαίδευσή τους στην Ανακύκλωση, στην οποία η πόλη μας διακρίνεται και βραβεύεται, πραγματοποίησε ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Ομάδα εκπαιδευμένων συνεργατών της Green City μύησαν στα θέματα της Ανακύκλωσης τους μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά. «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάει από νωρίς η κουλτούρα της Ανακύκλωσης και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση και στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών μας.

Τέτοιες δράσεις έχουν πολύ θετικό αντίκτυπο και αποτελούν για εμάς προτεραιότητα», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Αρωγοί της δράσης, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής Δήμητρα Νάνου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νέας Γενιάς Ελένη Καράχου-Σκούταρη και η Δημοτική Σύμβουλος Άννυ Καυκά. Θερμές ευχαριστίες στον Διευθυντή του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας Κώστα Θειόπουλο για την άψογη οργάνωση και τη βαθιά ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα.