Χώροι παιχνιδιού στον Άγιο Τρύφωνα και στον Άγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση δύο ακόμα χώρων παιδικής χαράς, σε δύο από τις πιο κεντρικές πλατείες της Γλυφάδας, λίγο πριν το Πάσχα, μιας και “σε καιρούς δύσκολους, η χαρά των παιδιών μας και τα χαμόγελα των γονιών παραμένουν η μεγαλύτερη – και πιο δύσκολα κερδισμένη! – ανταμοιβή για την προσπάθεια αυτή”, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου:

isagogika

Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Δεν σταματάμε ούτε λεπτό!

Παραδίδουμε δύο ακόμα χώρους παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς στις πλατείες της Γλυφάδας, εγκαίρως για τις γιορτές του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς και συνεχίζουμε με τους υπόλοιπους. Σε καιρούς δύσκολους, η χαρά των παιδιών μας και τα χαμόγελα των γονιών παραμένουν η μεγαλύτερη – και πιο δύσκολα κερδισμένη! – ανταμοιβή για την προσπάθεια αυτή.

Αυτό που δεν αποτυπώνουν οι εικόνες είναι το μεράκι, η επιμέλεια και η αγωνία όλων μας να αναβαθμίσουμε όλες τις παιδικές χαρές στον Δήμο μας, ώστε τα παιδιά να χαίρονται το πιο όμορφο περιβάλλον και να διασκεδάζουν με ασφάλεια. Σαν να φροντίζουμε το ίδιο μας το σπίτι! Και βεβαίως ελπίζουμε όλοι μαζί να διασφαλίσουμε να παραμείνουν οι χώροι καθαροί και λειτουργικοί. Συνεχίζουμε.

isagogika-end

PAPANIKOLAOU-PAIDIKES-XARES-glyfada

PAPANIKOLAOU-PAIDIKES-XARES

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

|| Στις φωτογραφίες βλέπετε τις παιδικές χαρές στον Άγιο Τρύφωνα και στον Άγιο Κωνσταντίνο,

όπως ήταν κατά την εξέλιξη των εργασιών και μετά την ολοκλήρωσή τους. ||