Χρήστος Ιακωβάτος:  Έχω μάθει να δουλεύω υπεύθυνα για να επιτυγχάνω τους στόχους μου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με την παράταξη του νυν δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου για τον Δήμο της Γλυφάδας, κατεβαίνει ο Χρήστος Ιακωβάτος, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σχετικά με τα μείζονα θέματα, τα οποία απασχολούν τους Γλυφαδιώτες.

|| Την υποψηφιότητά του

ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου,

στις  16 Μαρτίου 2019,

στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Τρύφωνα. ||

 

 

Από την εκδήλωση του Χρήστου Ιακωβάτου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 8 Μαΐου σε γνωστό καφέ της Γλυφάδας, για τους φίλους του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου και για τους ανθρώπους που πιστεύουν στις αξίες του.

 

Ο Χρήστος Ιακωβάτος μιλά στο Γλυφάδα metropolitans, για την απόφασή του να εμπλακεί με την αυτοδιοίκηση:

Γ. m.: Τί ήταν αυτό το οποίο σε έκανε να πάρεις την απόφαση να κατέβεις στις δημοτικές εκλογές;

Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον άξιο δήμαρχό μας Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος άλλαξε τη ζωή μας με ποιοτικά έργα, που με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, το οποίο θεωρώ ότι θα είναι και το ψηφοδέλτιο της νίκης 26ης Μαΐου 2019. Η πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται από πλευράς δημάρχου, αλλά και της δημοτικής αρχής, ήταν το κίνητρο για να συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια και φυσικά, υπόσχομαι, ότι εάν οι Γλυφαδιώτες με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις, για να συνεισφέρω τα μέγιστα στην πόλη που ζω, που δραστηριοποιούμαι και εργάζομαι, στα 35 χρόνια της ζωής μου. Έχω μάθει να δουλεύω υπεύθυνα προκειμένου να επιτυγχάνω τους στόχους μου. Εργάστηκα για να σπουδάσω, εργάζομαι για να ζω αξιοπρεπώς και θα εργάζομαι, για να βοηθώ την πόλη μας από τη θέση του δημοτικού συμβούλου προς το καλύτερο.

Γ. m.: Ποιες είναι οι πρώτες σου εμπειρίες από τον προεκλογικό αγώνα;

Θα έλεγα ότι είναι πολύ θετικές. Ο κόσμος που συναντώ και επικοινωνώ μαζί του, εκφράζει τον ενθουσιασμό του για το ότι αποφάσισα να συστρατευτώ με τον αναμορφωτή και νέο στην ηλικία επίσης δήμαρχό μας. Ο ενθουσιασμός αυτός του κόσμου μού δίνει τη δύναμη να προχωρήσω.

Γ. m.: Ποιο είναι ένα έργο που θα θέλατε εσείς να προωθήσετε ως νέος δημοτικός σύμβουλος και το οποίο θεωρείτε ότι είναι πολύ σημαντικό για την πόλη μας και τον πολιτισμό της;

Επειδή τυγχάνει να είμαι φιλόζωος και παρατηρώ την μεγάλη αύξηση πληθυσμού σε ζώα συντροφιάς στην πόλη μας, συνειδητοποιώντας τις δυσκολίες που συναντούν οι ιδιοκτήτες τους, θεωρώ ότι θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα η δημιουργία πάρκων ζώων συντροφιάς, τα οποία θα συμβάλλουν στην ομαλή συμβίωση ανθρώπων και ζώων και θα προσφέρουν στα κατοικίδια τη χαρά της ελευθερίας και του παιχνιδιού που δικαιούνται. Θα προσφέρουν επίσης μεγάλη διευκόλυνση σε όλους τους συμπολίτες μας που διατηρούν ζώα συντροφιάς, ενώ παράλληλα θα μπορούσαν να διαμορφωθούν οι χώροι αυτοί έτσι ώστε να αποτελούν πιθανόν και μικρούς χώρους αναψυχής.

Γ. m.: Έχεις ασχοληθεί με εθελοντικές και κοινωνικές δράσεις, και με ποιες;

 

Ασχολούμαι με την εθελοντική ομάδα «Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς» και πρόσφατα είμαι υπεύθυνος των Νοτίων Προαστίων, ώστε να γίνει συνείδηση σε όλους μας ότι η ανακύκλωση είναι εθνική ανάγκη. Οπότε και προτείνω φυσικά, να μαζεύετε και εσείς τα καπάκια.

Έτσι βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας, μέσω του Πανελληνίου συλλόγου Παραπληγικών και της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδια “ΑΤΛΑΣ”, και ταυτόχρονα προσέχουμε το περιβάλλον.

 

Χρήστος Ιακωβάτος

Ποιος είναι:

Ο Χρήστος Ιακωβάτος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με αντικείμενο την φωτογραφία. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επισιτισμού. Κατέχει τον τίτλο «Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας» της σχολής Le Monde. Γεννήθηκε το 1984, και είναι κάτοικος και δημότης Γλυφάδας, με καταγωγή από την Κεφαλονιά.

Γνωρίζει και μιλάει την Αγγλική γλώσσα. Έχει πλούσια κοινωνική δράση. Είναι ειδικός γραμματέας στην Ε.Κ.Ο. (Ειδική Κομματική Οργάνωση) Επαγγελματιών της Ν.Δ., καθώς επίσης και σύνεδρος της Ν.Δ., από τον Μάιο του 2018.

|| «Η πρόταση του Γιώργου Παπανικολάου

να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού

«Η Γλυφάδα μας, με τιμά»

αναφέρει ο Χρήστος Ιακωβάτος. ||

 

 

 

Εμείς, του ευχόμαστε καλή δύναμη στην προσπάθεια που καταβάλλει για την εκλογή του.

 

=> Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Ιακωβάτος: “Ένας λαός δείχνει τον πολιτισμό του ανάλογα με τη συμπεριφορά που έχει με τα ζώα”

 ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 

follow us on twitter