93 ζευγάρια παπούτσια για τα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ένωση “Μαζί για το Παιδί”

Το Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» Ένωση “Μαζί για το Παιδί” διένειμαν 93 ζευγάρια παπούτσια στα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη γνωστής εταιρείας παπουτσιών, η οποία στο πλαίσιο του κοινωνικού επιχειρείν, προσφέρει μέρος των κερδών της  για την επίλυση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων.

Οι δικαιούχοι και τα παιδιά τους προσήλθαν την Μεγάλη Δευτέρα στις 18 Απριλίου 2022 στο χώρο του Α ΚΑΠΗ Ελληνικού – Αργυρούπολης, για την παραλαβή των παπουτσιών που δικαιούνται, με τη συνδρομή και στήριξη των υπαλλήλων του Τμήματος, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των εκπροσώπων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και το τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας, ευχαριστεί θερμά την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και την γνωστή εταιρεία παπουτσιών, που μερίμνησαν και προσέφεραν καινούρια υποδήματα στα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.