Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου  Ελληνικού – Αργυρούπολης βασίστηκαν και φέτος στην πρωτοτυπία αλλά και στην παράδοση, τη μαζική συμμετοχή των πολιτών και την ενεργή συμμετοχή  των τοπικών επιχειρήσεων μέσα από διαφορετικές ενέργειες και δράσεις, χαρίζοντας έτσι διέξοδο χαράς στους δημότες μας με όπλο το κέφι και τη φαντασία.

 

“Σας προσκαλώ στις αποκριάτικες εκδηλώσεις μας για να διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά μας. Το πολιτιστικό μας κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» θα είναι το κέντρο της χαράς, του γέλιου και του παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους.

Την Καθαρά Δευτέρα μαζί με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους σας περιμένουμε  να γιορτάσουμε τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ με Σαρακοστιανούς μεζέδες και ζωντανή μουσική.

Σας εύχοµαι ολόψυχα Καλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή!”

Γιάννης Κωνσταντάτος

Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης

 

 

  • ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ (ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και Κυριακή 23 Φεβρουαρίου  από τις 17:00 – 21:00 στο  Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» Κύπρου 68 Αργυρούπολη.

Βάλτε τις στολές σας μασκαρευτείτε και ελάτε να χαρούμε μαζί στο πνεύμα των ημερών, μέσα από πρωτότυπες θεαματικές δράσεις για τα παιδιά μας μαθαίνουμε, δημιουργούμε και διασκεδάζουμε πολύ!

Είσοδος ελεύθερη!

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα με τις δράσεις!

  • ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2 Μαρτίου

Ώρα: 12.00 π.μ. στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Αργοναύτες» (οδός Τριπόλεως Αργυρούπολη).

Eίσοδος Ελεύθερη!

Εκδήλωση σε συνεργασία με τον πολιτιστικό λαογραφικό σύλλογο «Η Αργυρούπολη» αφιερωμένη στη μνήμη του Θεόδωρου Γουρδουράκου με συμμετοχή όλων των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης. Στην εκδήλωση θα υπάρχει μουσικό συγκρότημα που θα παίζει χορευτική μουσική και ο Δήμος θα προσφέρει παραδοσιακά εδέσματα.

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ: ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ 22/2 & 23/2!