Στον 4ο Ξενοδάμειο Δρόμο Αντικύρων συμμετείχαν οι πρωταθλητές/τριες  του Γ.Σ. Γλυφάδας-Στίβος και το τμήμα Special Olympics του συλλόγου. Στον αγώνα δρόμου 5χλμ. ο Θάνος Καλάκος ηλθε 1ος – ο Γιώργος Μαθιόπουλος 2ος και ο Ηλίας Αυφαντόπουλος 4ος. Η Ανθή Κυριακοπούλου και η Νικολέτα Κυνατίδου τερμάτισαν πρώτες  στα 5 χλμ. και 10 χλμ. αντίστοιχα.

Επίσης συμμετείχαν και  οι αθλητές Special Olympics του συλλόγου:

Μέγα Αλεξάνδρα, Μπαρμπαρή Αναστασία, Μαρκάκης  Θοδωρής, Σταματόπουλος  Κωνσταντίνος, Δαραδήμος Χαράλαμπος, Κοκκώνης  Νικόλαος  με την  συνοδό τους Λία Ζυγόρη.

Ο Δήμαρχος Αράχωβας – Διστόμου – Αντικύρων κύριος Σταθός Ιωάννης, τίμησε την αθλήτρια μαραθωνοδρόμο του συλλόγου Γκλόρια Πριβιλέτζιο, για την συμμετοχή της στο  πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Ντόχα – Κατάρ.