Οι… άθλοι και η ιστορία του Ηρακλή Τσουζίνοφ. Ποιο είναι το αγόρι με τα πράσινα μάτια και την μελαμψή επιδερμίδα που κατάφερε να γίνει ο πρώτος άνδρας νικητής του GNTM.

Κανείς δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα ότι εκείνος θα ήταν ο νικητής. Τα κοινωνικά δίκτυα ήταν μοιρασμένα, τα προγνωστικά επίσης, κάποια φαβορί όπως η Παρασκευή προέκυψαν στην πορεία και όχι από την αρχή, οπότε όλα έδειχναν αμφίρροπα.

Κι όμως, ο πιο αινιγματικός υποψήφιος, το αγόρι που μαγνήτισε με την εξωτική ομορφιά του τα τηλεοπτικά πλήθη από την πρώτη κιόλας εμφάνισή του στις οντισιόν του «Greece’s Next top model» κατάφερε και έκοψε πρώτος το νήμα, κερδίζοντας το έπαθλο σε ένα από τα πιο δύσκολα ριάλιτι.

«Καλή φάση μπορώ να πω, σας ευχαριστώ έναν προς έναν που με στηρίξατε και πιστέψατε σ’ εμένα όταν υπήρξαν στιγμές που δεν πίστεψα ο ίδιος. Δεν παίζει να φτάσει ένα ποστ να πω το πώς αισθάνομαι θα το αποδείξω στην πορεία, και να θυμάστε πάντα ν’ αγαπάτε τον εαυτό σας», ήταν το μήνυμα του μετά την κατάκτηση της πρωτιάς στους 193 χιλιάδες followers του στο Instagram, με το χαμόγελό του σε πρώτο πλάνο.

Η πορεία του στον τελικό αν και στην πρώτη δοκιμασία της τετράδας δεν ήταν αρκούντως εντυπωσιακή δικαίωσε τις πρώτες εντυπώσεις που ήθελαν τον Ηρακλή να διεκδικεί τον θρόνο. Με τρία 10άρια από Καγιά, Σκουλό και Ζενεβιέβ, και ένα 9 από τον Αγγελο Μπράτη η πρώτη δοκιμασία έδειχνε ότι μάλλον όλα θα πάνε καλύτερα απ’ όσο φανταζόταν.

Ακολούθησε η δεύτερη συγκλονιστική φωτογράφιση στην οποία ο Δημήτρης Σκουλός τον βρήκε ούτε λίγο ούτε πολύ «λιγωτικό», ενώ η Βίκυ Καγιά «υπέροχο».

Χρειάστηκαν κάποιες χιλιάδες ψήφοι από το κοινό και ο Ηρακλής βρέθηκε μέσα σε μία νύχτα με το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων, Elite London.

see more: protothema.gr