Πρόεδρος του ΚΕΠΡΑΓΕΑ ανέλαβε για το 2021 η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Γλυφάδας Λένα Δεναξά, εκπροσωπώντας την πόλη μας.

ΛΕΝΑ ΔΕΝΑΞΑΤο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμων Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΕΠΡΑΓΕΑ) σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ έχει την επίβλεψη για την πρόληψη και για την προαγωγή της ψυχικής υγείας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από δράσεις και βιωματικά σεμινάρια σε ομάδες κατοίκων, σε γονείς και σε εκπαιδευτικούς, ώστε να περιορίζεται κατά το δυνατόν ο κίνδυνος των εξαρτήσεων.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου μίλησε για το σημαντικό έργο που επιτελεί το ΚΕΠΡΑΓΕΑ, του οποίου ο διδακτικός και συμβουλευτικός ρόλος και η δράση, ειδικά στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι ακόμη πιο σημαντικά και ευχήθηκε στη Λένα Δεναξά, η οποία -όπως τόνισε- έχει επιτελέσει σημαντικό έργο ως υπεύθυνη των κοινωνικών δομών του δήμου μας, «καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα». Από την πλευρά της, η νέα Πρόεδρος του ΚΕΠΡΑΓΕΑ επεσήμανε πως «η πρόληψη είναι καλύτερη από την καταστολή» και κάλεσε όλους να ενημερωθούν για τις δράσεις του.