Δύο ακόμα πανέμορφοι παιδότοποι, παραδίδονται στους μικρούς μας φίλους, από σήμερα Μεγάλη Παρασκευή!

Εάν λοιπόν έχουμε παραμείνει “εντός” και φυσικά εάν μας το επιτρέψει ο καιρός, τα Γλυφαδιωτάκια και όχι μόνο, θα εγκαινιάσουν με χαρά και παιχνίδι, τους νέους μας παιδότοπους στην οδό Παλμύρας, στο ύψος της Σοφίας Βέμπο και στην πλατεία Πύρρου.

Γιώργος Παπανικολάου:

“Ετοιμάζουμε μια μεγάλη πασχαλινή έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους!

Την Μεγάλη Παρασκευή δύο ακόμη σπουδαίοι παιδότοποι τίθενται στη διάθεση των παιδιών μας!

Με όλη μας την αγάπη, με μεράκι, με ασταμάτητη προσπάθεια και φαντασία.

Έτσι, όσες οικογένειες μείνουν στην πόλη μας για τις άγιες ημέρες του Πάσχα , θα είναι οι πρώτες που θα χαρούν τους νέους μας παιδότοπους στην οδό Παλμύρας στο ύψος της Σοφίας Βέμπο και στην πλατεία Πύρρου.

Οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, ώστε τη Μεγάλη Παρασκευή δύο ακόμα υπερσύγχρονες παιδικές χαρές στη Γλυφάδα να είναι πανέτοιμες.

Όπως πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Ειδικά στην Παλμύρας, και οι μεγάλοι μας φίλοι σίγουρα θα χαρούν την ανάπλαση περιμετρικά της παιδικής χαράς με το νέο πεζόδρομο και το υπαίθριο γυμναστήριο που δημιουργούμε δίπλα!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους εργάζονται μέχρι και αυτές τις μέρες για να ολοκληρωθούν οι εργασίες και ασφαλώς τους συναδέλφους της δημοτικής μας αρχής.
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ ειλικρινά τον εξαίρετο εργοδηγό μας Vlasis Bismpikis.

Θα επανέλθω σε επόμενη ανάρτηση για το σύνολο των εργασιών που πραγματοποιούμε στην Παλμύρας και στην πλατεία Πύρρου και για τους παιδότοπους και για τους χώρους άθλησης .

Συνεχίζουμε.”