Εκατοντάδες Γλυφαδιώτες παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Η Γλυφάδα Γυρίζει Σελίδα» (Γ. Γεννηματά 44 και Αιγύπτου, Τερψιθέα Γλυφάδας), δηλώνοντας τη στήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο Στέλιο Θεοδοσόπουλο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας παρουσίασε, επίσης, τους νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του.

Ο Στέλιος Θεοδοσόπουλος κατά την ομιλία του ανέπτυξε το όραμά του για έναν δήμο πρότυπο σε όλα τα επίπεδα, και κάλεσε εκ νέου όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης να συμπορευτούν στη νέα αυτή προσπάθεια.

«Στην παράταξή μας» τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος, «συμμετέχουν δημότες επιτυχημένοι επαγγελματικά, με ανησυχίες για τα κοινά του τόπου μας, που αφού διαπίστωσαν την ασύδοτη και παλαιοκομματική πολιτική του κύριου Παπανικολάου, αποφάσισαν να αφιερώσουν τον χρόνο που μπορεί ο καθένας για το κοινό καλό. Πιστεύουμε στην αλλαγή σελίδας στην διαχείριση των κοινών του Δήμου μας αφήνοντας πίσω την ματαιόδοξη, μικρόμυαλη, ιδιοτελή και εν τέλη κακή διαχείριση έως σήμερα, των κεφαλαίων και του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμο μας».

Και συνεχίζοντας υπενθύμισε:

«Γύρισε Σελίδα: Για να γίνει η Γλυφάδα σημείο ανάπτυξης, ασφαλής πόλη, Τουριστικός προορισμός, να βελτιώσει την ποιότητα ζωής με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος, για να δώσει έμφαση στο κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης μας, για οικονομική και διοικητική ανασυγκρότηση του Δήμου μας, για επέκταση των ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες με μετατροπή της πόλης μας σε πραγματική έξυπνη πόλη, για την βελτίωση των δημοτικών υποδομών και δημιουργία νέων και την σύνδεση της πόλης μας με την επένδυση του Ελληνικού».

 

 

Μεταξύ άλλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι:

Παπανικολάου Δημήτρης, Υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ, Νοτίου Τομέα Β. Αθηνών

Παπάζογλου Νίκος, Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας και Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ Νοτίου Τομέα Β. Αθηνών
Λερογιάννης Γεώργιος, Υποψήφιος Βουλευτής Β. Αθηνών Νότιου τομέα με την Ένωση Κεντρώων.
Κανελλίδης Χρήστος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αργυρούπολης με τον Γ. Κωνσταντάτο

Τότης Φυλακούρης, Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναθηναικού, Υποψ. Περιφερειακός σύμβουλος με τον Γ. Σγουρό

Αντώναρος Λουκάς, πολιτευτής αναπληρωτής γραμματέας μεταφορών τηλεπ/ων και συγκοινωνιών με τους ΑΝΕΛ
Σουτόγλου Δήμητρα, πρώην αντιδήμαρχος 3Β.

 

 

 


ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 

follow us on twitter