Φεστιβάλ γυμναστικής “Egogym 2017”

“Γυμναστική για όλους”

Ο Δήμος Γλυφάδας το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “EgoGym2017” σας προσκαλούν σημερα Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στις 19:00, στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» (οδός Φοίβης 14).

Στο πρόγραμμα της Γυμναστικής θα μυηθούν περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι , που θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, μέσα από την συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Be Active By Gymnastics For ALL “Egogym 2017”,

Στο Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνει η Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον Δήμο Γλυφάδας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού “Be Active”, έχουν δηλωθεί 68 ομάδες με συνολικά 1.340 συμμετέχοντες.
Οι ομάδες θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους, με συνοδεία μουσικής.

Η διοργάνωση δεν θα έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Γυμναστικής για Όλους, και όλοι οι συμμετέχοντες πρόκειται να βραβευθούν για την παρουσία τους, παίρνοντας αναμνηστική κονκάρδα και δίπλωμα συμμετοχής.

Παράλληλα, έχουν θεσμοθετηθεί έξι ειδικά έπαθλα, τα οποία θα απονεμηθούν στην πολυπληθέστερη ομάδα, στο σύνολο με την πλουσιότερη μουσική επένδυση ως προς την ποικιλία, στις ομάδες με τον μικρότερο και με τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας, στις πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες, καθώς και στο σύνολο που θα έχει την καλύτερη χορογραφική σύνθεση με ποικιλία σχηματισμών.

Το φεστιβάλ θα τιμήσουν με την παρουσία τους Έλληνες ολυμπιονίκες!

Πρόγραμμα Φεστιβάλ:
Σάββατο 27/05: 16:00 – 20:00
Κυριακή 28/05: 12:00 – 15:00

Τομεάρχης Αθλητισμού
Περικλής Δορκοφίκης