Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Αττικής σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα «Ανάβαση Μερκουρίου»

 

Λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα με την επωνυμία «Ανάβαση Μερκουρίου», θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

  • Το Σάββατο 05.06.2021 και κατά τις ώρες 09.30΄- 13.00΄, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας του αριστερού παράπλευρου της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (κλάδος προς Αθήνα), στο τμήμα του από τη χ/θ 41,000 έως τη συμβολή του με την οδό Συκαμίνου (ύψος εργοστασίου EXPOFORM), περιοχής Δήμου Ωρωπού.
  • Την Κυριακή 06.06.2021 και κατά τις ώρες 09.00΄-16.30΄:
  • Στην οδό Συκαμίνου (Μονή Σγορού), στο τμήμα από την συμβολή της με τον δεξιό παράπλευρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας έως την συμβολή της με την Λ. Συκαμίνου-Αυλώνος (Λ. Αθηνών), περιοχής Δήμου Ωρωπού.
  • Στον δεξιό παράπλευρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα από την συμβολή του με την οδό Συκαμίνου (Μονή Σγορού) έως το ύψος της συμβολής του με τον ποταμό Ασωπό, περιοχής Δήμου Ωρωπού.
  • Στην Λ. Συκαμίνου-Αυλώνος (Λ. Αθηνών), στο τμήμα από τη συμβολή της με τον ποταμό Ασωπό έως την συμβολή της με την οδό Συκαμίνου (Μονή Σγορού), περιοχής Δήμου Ωρωπού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή πρόκλησης πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στην παραπάνω διαδρομή και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα βρίσκονται κατά μήκος αυτής.