Φαληρικό Αποκριάτικο Καρναβάλι 2019 με ατέλειωτο χορό

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Αρωγής Ιωάννης Φωστηρόπουλος και το γραφείο Παιδείας, σάς προσκαλούν στο Φαληρικό Αποκριάτικο Καρναβάλι 2019 με ατέλειωτο χορό, γέλιο και μουσική, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Μια θαυμάσια ευκαιρία για τους Φαληριώτες να κατέβουν στον δρόμο, να “συντονιστούν” σε καρναβαλικούς ρυθμούς, να χαμογελάσουν και να διασκεδάσουν.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συγκέντρωση-αφετηρία των σχολείων στην οδό Αγ. Αλεξάνδρου από Ι. Φιξ ως τη Σειρήνων και στη συνέχεια προσχεδιασμένη πορεία γονιών και παιδιών, η οποία θα ξεκινήσει από την οδό Σειρήνων και θα καταλήξει στην Πλατεία Φλοίσβου, όπου θα κορυφωθεί το αποκριάτικο ξεφάντωμα, με διασκεδαστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους. Μεταξύ των άλλων, θα συμμετέχουν καλλιτέχνες διεθνούς φήμης και εμπειρίας που θα καταπλήξουν το πλήθος, κάνοντας παράσταση πάνω και κάτω από τη σκηνή με εναλλασσόμενο θέαμα. Η γιορτή θα κλείσει με το κάψιμο του Καρνάβαλου, που ολοκληρώνει το έθιμο των Αποκριών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

ΓΛΥΦΑΔΑ METROPOLITANS