ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ANIMATION & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ: Ονειρεύομαι, αισθάνομαι, γελάω, δημιουργώ μεσ’ από τον κόσμο των παιδικών ηρώων

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος σας προσκαλεί σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του Animation και του κινηματογράφου!

 

ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

Κυριακή 12/2 ώρα: 11:00 π.μ.

Για τα παιδιά των παιδικών σταθμών και των νηπιαγωγείων

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ηθοποιός  Θανάσης Τσαλταμπάσης!

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΜΙΝΙ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον κόσμο του σπικάζ και του κινηματογράφου.

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Προβολή του πολυβραβευμένου εκπαιδευτικού animation της  Σοφίας Μαντουβάλου σε σκηνοθεσία και εμψύχωση  του Αρίσταρχου Παπαδανιήλ.

Κυριακή 12/2 ώρα: 17:00 π.μ.

Για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων

70 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ANIMATION Ταξίδι στο Ελληνικό παιδικό Animation από το 1945 – 2015. Βίντεο που δημιουργήθηκε για τον εορτασμό της 70ης επετείου του ελληνικού Αnimation.

“ΧΑΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ” Δημιουργία animation από παιδικό παραμύθι. Από τον σπουδαστή του κλάδου Γραφιστικής του  «VELLIOS SCHOΟL OF ART» Γιώργο Λιούσια. Ο Γιώργος Λιούσιας και ο Art Director της σχολής Γιάννης Σταματόπουλος παρουσιάζουν το έργο, την έμπνευση, τη δημιουργική διαδικασία και σχολιάζουν με εικόνα και λόγο τη μαγεία του animation.

“ΡΑΤΣΕΤ ΚΑΙ ΚΛΑΝΚ” Προβολή μεγάλου μήκους ταινίας, βασισμένη στο δημοφιλές videogame του Sony Play Station. Μια ταινία για τον ηρωισμό, τη φιλία αλλά και τη σημασία της αυτοθυσίας.

Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” Κύπρου 68 (πλ.Δημαρχείου)