Το φλουρί στην αλληλεγγύη και η λάμψη στις “Εμείς”!

Την Κυριακή στις 7 Φεβρουαρίου του 2016, οι γυναίκες της Γλυφάδας έκοψαν την πίττα τους σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Το φλουρί ήταν αφιερωμένο στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας έλαβε τα δέοντα συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση της πιο λαμπερής εκδήλωσης, από όλους μας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος κ. Λένα Μαυρακάκη, η οποία με δικαιολογημένο ενθουσιασμό ευχαρίστησε προσωπικά όλες και όλους τους παρευρισκόμενους που άμεσα ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ευλογία της πίττας.

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "ΕΜΕΙΣ"

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "ΕΜΕΙΣ"

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "ΕΜΕΙΣ"

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "ΕΜΕΙΣ"

|| Οι προεδρίνες των συλλόγων Γλυφάδας: Λένα Μαυρακάκη, Αναστασία Βατιμπέλα, Μαρία Παπάζογλου, Δωροθέα Ζουμπουλίδου, Σμαράγδα Κατσούλη, Σάσα Πατεράκη! ||

 

Οι παρευρισκόμενοι απολαύσαμε, με καφέ, τσάι, χυμό και ορεκτικά, ένα πλούσιο “ΧΟΡΟΘΕΑΜΑ” από Ευρωπαϊκούς χορούς, Οριεντάλ, Φλαμένγκο, καθώς και παραδοσιακούς, από τα τμήματα της Ένωσης. Οι μαθητές και μαθήτριες των χορευτικών τμημάτων της ένωσης, χόρεψαν επάξια όλους τους χορούς και φυσικά ενθουσίασαν το κοινό.

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "ΕΜΕΙΣ"

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "ΕΜΕΙΣ"

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "ΕΜΕΙΣ"

 

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, στην ολιγόλεπτη ομιλία του, συνεχάρη το σωματείο για την προσπάθεια και την συνεχή παρουσία της προέδρου στις εκδηλώσεις πολιτισμού στην πόλη μας και τόνισε ότι ο δήμος θα είναι πάντα στο πλευρό των γυναικών.

“Εμείς” κόβουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας. Το φλουρί,

|| Με τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου ||

 

 

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "ΕΜΕΙΣ"

|| Με τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας Στρατή Παναγάκο ||


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, πολλά μέλη της Ένωσης, φίλες και φίλοι, αλλά και πολλοί επίσημοι:

ΠΑΤΗΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΠΑ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ κ. ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ κ. ΝΙΚΟΣ ΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗΣ, Ο ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΡΙΝΩΝ κ. ΑΚΡΙΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Η ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ κ. ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ” κ. ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, Ο ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ, Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΓΛΑΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Ο κ ΚΙΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 3Β, Η κ. ΜΠΟΥΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΙΑΤΡΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ και Ο κ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΧΡΗΣ , ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΩΔΕΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Η κ. ΚΑΛΛΙΛΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΩΔΕΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Η κ. ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΑΛΤΟΥΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Η ΣΤΕΥΗ ΤΣΟΥΤΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ, ΔΩΡΑ ΞΑΓΟΡΑΡΗ ΤΟΥ ΟΡΙΕΝΤΑΛ,  Η ΣΟΥΛΑ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΩΝ LATIN, Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ –ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ κ. ΒΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ-ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ κ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΟΥΔΕΛΗ, Ο κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΤΕΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ κ. ΚΟΚΚΟΡΗ, Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΑΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Η κ. ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΡΔΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΡΔΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ‘Β ΑΘΗΝΑΣ, Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ κ. ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΟΓΙΑ, Η ΑΝΤΑ ΘΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΦΑΔΑ METROPOLITANS.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΕΥΡΥΑΛΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Κ. ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ”- Η κ. ΔΑΦΝΗ ΜΠΙΛΙΑ

ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ “Η ΚΡΗΤΗ”- Ο κ. ΣΗΦΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

με ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ “Η ΡΩΜΑΝΙΑ”-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Η ΤΖΑΝΕΤΗ ΡΕΝΑ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ- Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κ. ΓΚΛΑΒΑ ΟΛΓΑ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & τη ΝΕΟΤΗΤΑ

Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. ΓΛΥΦΑΔΑΣ Η κ. ΔΩΡΟΘΕΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΠΑΡΘΕΝΩΝ”- Ο Κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΣ

ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ- Ο κ. ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ- ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ –ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ “Η ΠΙΝΔΟΣ”- ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΖΩΙΔΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ “Ο ΑΡΚΑΣ”- ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑΚΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κ. ΚΑΡΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ και Ο κ. ΚΟΛΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ- ΒΑΤΙΜΠΕΛΑ ΣΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΛΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ κ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ – ΝΙΚΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΥ: AMARILDO FLOWERS

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΩΝ ΦΛΟΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ  – ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ:

1. SESSILE- ΑΚΡΙΒΟ ΦΟΡΕΜΑ

2. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΛΟΥΡΙ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ: 2 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΞΙΑΣ 20 ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 6/3/16 ΣΤΟ ΟΑΣΙΣ

emeis-droutsa-flouri3. ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΚΚΟΡΗ.

 

4. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ “ΕΜΕΙΣ” ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, κ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.


 

Χορηγός επικοινωνίας:

logotest2