Με αισιοδοξία, χαμόγελο και όραμα για το σήμερα και το αύριο ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας με Καρκίνο του Μαστού ‘’Μαζί για τη ζωή’’, διοργάνωσε μια ζεστή και λαμπερή βραδιά για να τιμήσει και να υπενθυμίσει ότι το πολυτιμότερο αγαθό είναι η ίδια η ζωή.

“ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”

Οι νικήτριες και όσες δίνουν την δική τους “μάχη” με τον καρκίνο του μαστού ένωσαν τη “φωνή” τους στο πλαίσιο των δράσεων για την παγκόσμιο μήνα  εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού που εορτάζεται κάθε Οκτώβριο.

“Η πρόληψη είναι ο καλύτερος σύμμαχος κατά του καρκίνου του μαστού” είναι το μήνυμα και η προτροπή, όπως αυτό εκφράστηκε μέσα από τα λόγια καρδιάς όλων όσων συμμετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση..

 Πιστοί Αρωγοί της φετινής καμπάνιας ο Δήμος Γλυφάδας και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία υπό την Αιγίδα του Κ.Α.Π.ΠΑ του Δήμου Γλυφάδας.

Η φωταγώγηση του Παλαιού Δημαρχείου Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 20:00 με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη  Π. Θεοδωρικάκο και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη σε μία συμβολική κίνηση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την πρόληψη στον καρκίνο του μαστού.

Στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν:

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης –Ασύλου κα  Σ. Βούλτεψη,ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τ. Γαιτάνης, ο βουλευτής της ΝΔ  Β. Σπανάκης,  ο  βουλευτής της ΝΔ  Γ. Καλλιάνος, η   βουλευτής του  ΚΙΝΑΛ Τ. Αντωνίου, η Τέως βουλευτής Κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα  Δήμητρα Νάνου, η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,  η Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης Επροσωπώντας την  Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία   Μ. Κουρή, ο Υποδιοικητής του Γενικού –Ογκολογικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αγ. Σάββας» Χ. Φασιανός και η Πρόεδρος του κινήματος «Athena Take Me Home» Α. Τρανούλη.

 

Δημαρχείο Γλυφάδας

 

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βούλας -Βάρης -Βουλιαγμένης -Γλυφάδας –Ελληνικού εκπροσώπησε ο Πατήρ Γεώργιος Καλαμάρης.

 

Το παρόν έδωσαν τα στελέχη της Δημοτικής αρχής του Δήμου Γλυφάδας:

Ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών- Πολεοδομίας Γλυφάδας  και Αναπληρωτής Δημάρχου Γεώργιος Αγγελόπουλος,

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Γκόλφ Γλυφάδας  Νικόλαος Λεβετσοβίτης,

Η  Πρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ Γλυφάδας  Μαίρη Παπάζογλου

Η  Αντιπρόεδρος  του  Κ.Α.Π.ΠΑ Γλυφάδας Ελένη Καράχου-Σκούταρη

 

Επίσης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους:

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ  Γλυφάδας ΝΔ  Παναγιώτης Σκαλτσάς με τα μέλη του  Διοικητικού  συμβουλίου, Η ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας με τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου,  η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη, η Πηνελόπη  Κανέλου κοινωνικός ανθρωπολόγος -Εντεταλμένη κοινωνικής πολιτικής του συλλόγου ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ’’  ο  Σχεδιαστής μόδας Θόδωρος Τρανούλης, ο Σχεδιαστής μόδας Αναστάσιος Τρανούλης, Ο  Νικόλαος Παρτσαλάκης της Εταιρίας BODYFARM , η  Ιωάννα Λάκκα δημοσιογράφος support υγείας , 1ο Σύστημα Προσκόπων Γλυφάδας , η Γραμματέας του συλλόγου Μανιατών Νοτίου τομέα Ρένα Πιερρακάκου, η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Γλυφάδας Μαρία Αποστολάκη, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και  Πολιτιστικού συλλόγου Ο Παρθενών Γλυφάδας, η Επίτιμη Πρόεδρος Ταξιαρχούλα Σακκά του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Ευρυάλης, ο Αντώνης Αμιράλης υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων ΔΗΜΤΟ- ΝΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

 

Θερμές ευχαριστίες στις Αστυνομικές αρχές της Γλυφάδας που παρέστησαν με τους επικεφαλείς τους.

Και ειδικότερα:

Στον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής

Στον Διευθυντή   Νοτιοανατολικής Αττικής

Στον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Γλυφάδας

Στην Διοικητή του τμήματος ασφάλειας Γλυφάδας

 

Φίλοι Ιατροί, μέλη και εθελοντές παρευρέθησαν στην φωταγώγηση του Παλαιού κατά τα διεθνή πρότυπα κάνοντάς το κτίριο ορόσημο στην παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρακολουθήσαμε πολυποίκιλες δράσεις!!!

  • Μπαζάρ διήμερο από τον σύλλογο χειροτεχνών και οικοτεχνιών Γλυφάδας
  • Σχολή χορού Γλυφάδας ΠανΔώρα  Θεοδόσης Χολέβας με τους χορευτές του
  • Μουσικός παραγωγός και dj Θοδωρής Κωστάκης
  • Φωτισμός φωταγώγησης και ήχος (plan your event) Άλεξ Μαρινάτος
  • Fireworks& balloons Σταμάτης Αυγερινός

 

Χορηγοί  της εκδήλωσης:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ- Σοφοκλής Ξυνής

Red gold –fresh today- Ιωάννης Πατεράκης

Hondo’s Center- Νικόλαος Χόντος

Bodyfarm- Νικόλαος Παρτσαλάκης

Αvgerinos fireworks& balloons Σταμάτης Αυγερινός

Αpivita, Εταιρία καλλυντικών

Dancebeat ΠανΔώρα -Θεοδόσης Χολέβας

ΠΕΡΙ ΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ Μ. ΙΚΕ. -Σοφία Καψουράχη,

TRANOULIS T FASHION -Οίκος Τρανούλη,

Yγεία support advisors-Ιωάννα Λάκκα