Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΣΤΙΒΟΣ:  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 25-31/8/2017

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία της ομάδας στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας στο φιλόξενο Καρπενήσι. Οι αθλητές του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για μια ακόμη χρονιά την όμορφη Ευρυτανική φύση και παράλληλα να προπονηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιελάμβανε εκτός της προπονητικής δραστηριότητας και επισκέψεις σε αξιοθέατα της περιοχής αλλά και ώρες ξεκούραση και χαλάρωσης.

 

ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤOΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Στον Άγιο Νικόλαο οι αθλητές του συλλόγου μας πραγματοποίησαν πρωινό πρόγραμμα που περιελάμβανε προπόνηση ενδυνάμωσης σε ανωφέρειες. Η διαδρομή έγινε μέσα σε εντυπωσιακό τοπίο σε ιδανική για τους αθλητές θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Μέρος της διαδρομής αποτέλεσε και ο περιβάλλων χώρος δίπλα στο ξενοδοχείο Casa di neve όπου διέμενε η αποστολή ενώ ακολούθησε χαλάρωση στην πισίνα του φιλόξενου κέντρου Κασμίρ.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ 1500μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ

Στο Κρίκελο και σε υψόμετρο 1500μ προπονήθηκαν σε διαδρομή μεγάλης απόστασης οι αθλητές μας. Η προπόνηση σε τέτοιο υψόμετρο και σε συνθήκες χαμηλής συγκέντρωσης οξυγόνου βελτιώνει τις επιδόσεις, ειδικά σε αθλητές αντοχής.

 

DIVING ΣΤΟ ΚΑΣΜΙΡ

Στην πισίνα του Κασμίρ έγινε υποβρύχια προπόνηση των αθλητών μας.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ

Επίσης, παράλληλα με το προπονητικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη στο μοναστήρι στην Παναγία την Προυσιώτισσα, όπου η αποστολή είχε την ευκαιρία να θαυμάσει την αρχιτεκτονική της μονής και να συλλέξει πληροφορίες για την ιστορική παρουσία και συμβολή της μονής στην περιοχή.