Για τον δεκαεννιάχρονο Μιχάλη: Μεγάλη συναυλία αγάπης με τον Νίκο Ζωϊδάκη στη Γλυφάδα

Μεγάλη συναυλία αγάπης με τον Νίκο Ζωϊδάκη ετοιμάζει στη Γλυφάδα Αττικής, η Ένωση Κρητών Γλυφάδας υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας, για τον δεκαεννιάχρονο Μιχάλη από τη Νεάπολη Λασιθίου ο οποίος πάσχει από πολύ σοβαρό καρδιακό νόσημα.

Ο 19χρονος έχει υποστεί πολλές επεμβάσεις από τη νηπιακή του ηλικία αλλά επειδή το πρόβλημα έχει φθάσει να απειλεί άμεσα πλέον τη ζωή του, συνιστάται η μετάβασή του στην Καρδιολογική Κλινική του Βερολίνου όπου τον παρακολουθεί ειδική ομάδα. Εκεί θα τον παραλάβει η Πρεσβεία μας για να τον βοηθήσει στα περαιτέρω.

Η συναυλία θα γίνει τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 στο ΔΑΚ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της Γλυφάδας Φοίβης 14, Γλυφάδα και Μεταξά στις 8.30 το βράδυ.

Με την ευαισθησία που τον διακρίνει, ο Νίκος Ζωϊδάκης με το συγκρότημά του έχει προσφερθεί να τραγουδήσει αφιλοκερδώς. Η SOUND CREATION προσφέρει τα ηχητικά, ο Δήμος την οργάνωση, το ΝotosΝet.gr, το Λύρα fm και το Γλυφάδα metropolitans, είναι χορηγοί επικοινωνίας. Επίσης την εκδήλωση στηρίζουν η Πασιφάη και το ξενοδοχείο Four Season.

Οργάνωση: ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ “Η ΚΡΗΤΗ”.