Τα Εθνικά Καλλιστεία “ξύπνησαν” την Αφροδίτη της Μήλου

Τα εθνικά καλλιστεία  STAR KAI MR GS HELLAS 2018, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά πρωτοτύπησαν και δημιούργησαν ένα σπότ άκρως πολιτιστικό και με ιδιαίτερη βαρύτητα.

Το τηλεοπτικό σπότ των καλλιστείων στηρίχθηκε στην επιστροφή του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου, από το Λούβρο στο Σπίτι της, την  Μήλο, αλλά και στην αναζήτηση της επόμενης Σταρ των εθνικών καλλιστείων STAR KAI MR GS HELLAS.

Καθόλου τυχαίο το συγκεκριμένο σενάριο, αφού από φέτος μέσα απο τα Καλλιστεία θα δίνεται ένας ακόμη τίτλος, συτός της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ, υπό την αιγίδα του Δήμου Μήλου. Όλες οι εστεμμένες των Καλλιστείων αναδρομικά και μελλοντικά θα ενσωματωθούν στην εκστρατεία επιστροφής του αγάλματος με κύριο σύνθημα TAKE ME HOME- TAKE APHRODITE HOME.

Το σπότ δείχνει παλαιότερες εστεμμένες των Καλλιστείων να κάνουν επίκληση στην Θεά Αφροδίτη, στην αψίδα του Κατράκειου Θεάτρου, κλίνοντας την σε κύκλο και η καθεμία χωριστά την καλεί  προσφωνώντας απο μία λέξη – αντιπροσωπευτική στις αρχές των Καλλιστείων.

Η Αρχιέρεια φαίνεται ολοκάθαρα, να της μεταφέρει το μήλο και να της το παραδίδει και να της δίνει ΖΩΗ, εκείνη με την σειρά της παίρνει σάρκα και οστά και ΜΙΛΑΕΙ λέγοντας το σύνθημα: TAKE ME HOME. Στη συνέχεια βλέπουμε την Θεά, να διαρυγνύει την ενέργεια της σε όλες τις Ιέρειες -προς αναζήτηση της νέας Σταρ των ΕΘΝΙΚΏΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΊΩΝ STAR KAI MR GS HELLAS 2018.

Τη Θεά Αφροδίτη υποδύθηκε η Αντιγόνη Γκόρα ( STAR ATTIKHS 2017 ), στον ρόλο της Αρχιέρειας η Χριστίνα Μούμουρη ( STAR GS HELLAS 2017). Τις  ιέρειες  του σποτ  έκαναν οι εξής:  H Βικεντία Γονατά (MISS PHOTOMODEL GS HELLAS 2011), η Τίνα Μελά( MISS GS HELLAS 2012), η Κατερίνα Σκαμπτζόβα ( β STAR GS HELLAS 2016), η Κωνσταντίνα Χαχλάκη ( MISS YOUNG GS HELLAS 2016), η Άννα Κώνστα ( MISS CATWALK GS HELLAS 2016), η Ειρήνη Λιγκόρη ( β STAR GS HELLAS 2017) και η Αγγελική Παπαμικρούλη ( MISS YOUNG GS HELLAS 2017). Την σκηνοθεσία υπέγραψε ο Μάκης Τσούφης και το φωτογραφικό υλικό ο Πάνος Γκέκας. Την παραγωγή πραγματοποίησε το GS MEDIA GROUP.

Ο Πρόεδρος των Καλλιστείων, Γιώργος Κούβαρης δήλωσε τα εξής:

“Για εμάς τα Καλλιστεία δεν είναι απλά μια πασαρέλα ομορφιάς, είναι ΟΡΑΜΑ με πολιτιστικές προεκτάσεις και κυρίως θα έλεγα, είναι πλέον το απόλυτο πολιτιστικο δρώμενο που υμνεί την ομορφιά και την γυναικεία φύση, όπως της αξίζει- θέλουμε τη γυναίκα ΨΗΛΑ και πηγή έμπνευσης για μεγάλα έργα Τέχνης. Κάθε χρόνο φτάνουμε και ψηλότερα σε αυτό το Όραμα – φέτος με την Αφροδίτη της Μήλου (σύμβολο απαράμιλλης ομορφιάς) είμαστε ακόμα πιο κοντά από ποτέ- Τιμή μας που μέσα απο εμάς θα υμνείται και θα γίνει Θεσμός για τα επόμενα χρόνια.”