Ο Γιώργος Μαρίνος, τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς τον ταλαιπωρεί ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο παρουσιαστής είναι τρόφιμος Γηροκομείου στην Γλυφάδα και ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν, τις εξελίξεις στην ζωή του.

Πρόσφατα ο Μεγακλής Βιντιάδης -σε συνέντευξή του στο Happy Day- είχε δηλώσει πως ο Γιώργος Μαρίνος δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του και δεν αναγνωρίζει πολύ γνωστά του πρόσωπα.

Η Άννα Φόνσου έριξε ακόμα περισσότερο φως, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα». Η ηθοποιός είπε ότι ο Γιώργος Μαρίνος είχε έναν κύριο μαζί του, όταν έμενε στο «Σπίτι του ηθοποιού». Εκείνος ο άνδρας, σύμφωνα με την κ. Φόνσου, τον απομάκρυνε και ύστερα πήγαν σ’ ένα σπίτι στα νότια προάστια. Επίσης, κανείς δεν έμαθε τι έγινε η περιουσία του Γιώργου Μαρίνου.

Στη συνέχεια, όπως αποκάλυψε η Άννα Φόνσου, ο Γιώργος Μαρίνος έκανε εγχείριση στην καρδιά του αλλά έπασχε από κατάθλιψη και όχι από άνοια. Μάλιστα, οι δυο τους εξέταζαν το ενδεχόμενο να συμπρωταγωνιστήσουν σε κάποια θεατρική παράσταση. Οι δυο έχουν να επικοινωνήσουν τουλάχιστον έναν χρόνο.

source