Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη drive in συναυλία στην Ελλάδα! Η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου άνοιξε χθες με μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη το καλοκαίρι στη Γλυφάδα. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, με πολύ κέφι, παλμό αλλά και ασφάλεια και τήρηση αποστάσεων. Δύο ώρες πάνω στη σκηνή, η σπουδαία ερμηνεύτρια χάρισε παλιές και νέες επιτυχίες και αντί για χειροκρότημα ακούγονταν κόρνες, αντί για αναπτήρες άναβαν φώτα αυτοκινήτων. Ήταν κάτι ξεχωριστό, που δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα μας και ενθουσίασε τους πάντες.

«Αισθανόμαστε μεγάλη συγκίνηση, είναι μια βραδιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Μετά από την περίοδο των περιοριστικών μέτρων κάναμε αυτό το βήμα που είχε τεράστια ανταπόκριση», είπε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Είναι χαρακτηριστικό ότι για 285 θέσεις αυτοκινήτων, υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά στο site του Δήμου Γλυφάδας περισσότερες από 7.000 αιτήσεις και διενεργήθηκε δημόσια διαδικτυακή κλήρωση από την ίδια τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Το ηχηρό μήνυμα προς όλους μας είναι η ανάγκη για εξωστρέφεια. Πίστεψα σε αυτό το εγχείρημα, που αποδεικνύει ότι σε εποχές δύσκολες αξίζει να γεννάμε νέες ιδέες και να τις κάνουμε πράξη», ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια εμφανίστηκε αφιλοκερδώς και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, φωτεινή, ζωντανή και χαρούμενη. Μαζί της και ο ταλαντούχος ηθοποιός Παντελής Καναράκης, ο οποίος ενθουσίασε το κοινό με το δικό του ιδιαίτερο και χιουμοριστικό στυλ. Το Drive in Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας κέρδισε το στοίχημα για ένα εναλλακτικό, προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένο τρόπο διασκέδασης. Συνεχίζεται με βραδιά κινηματογράφου μεθαύριο, Παρασκευή 5 Ιουνίου, με την αισθηματική κομεντί «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» σε σκηνοθεσία και σενάριο του Γούντι Άλεν. Για την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί συναυλία των Onirama. «Είναι ένα καλοκαιρινό ταξίδι μουσικής, θεάτρου και σινεμά που το έχουν ήδη αγκαλιάσει οι συμπολίτες μας. Ένα ταξίδι που όλοι μας το έχουμε ανάγκη», τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Μείνετε συντονισμένοι και κάντε την κράτησή σας στο glyfada.gr/drivein.