Είναι ένα όμορφο κορίτσι που γεννήθηκε κωφάλαλη. Δεν άκουσε ποτέ τις φωνές των γονιών της, δεν άκουσε ποτέ τα τρυφερά λόγια της αγάπης που τρέφουν για εκείνη οι δικοί της άνθρωποι, δεν μπόρεσε ποτέ να εκφράσει τα δικά της συναισθήματα στους ανθρώπους της που την αγκαλιάζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις «άρρωστες» ορέξεις τριών αντρών που ως φαίνεται την παρακολουθούσαν καιρό, της στήσανε καρτέρι, και αφού τη βίασαν τη λιθοβόλησαν, καθώς ήθελαν να την τρομοκρατήσουν για να θάψει βαθιά μέσα της αυτό που συνέβη.

Το protothema.gr συνάντησε την κοπέλα που συνοδεύεται από την οικογένειά της. Με πόνο προσπαθεί να περιγράψει το φρικτό εφιάλτη που βίωσε και της προκάλεσε όχι απλά σωματικό τραυματισμό αλλά βαθιές πληγές στην άδολη ψυχή της.

Μοιάζει χαμένη, φοβισμένη, αδύναμη να μπορέσει να κατανοήσει γιατί συνέβη αυτό. Σε εκείνη που βιώνει το δικό της Γολγοθά εδώ και 20 χρόνια σε ένα προστατευμένο κόσμο από την οικογένεια της που δεν έχει ούτε ήχους ούτε φωνές.

Προσπαθεί με τα χέρια της και άναρθρες κραυγές να πει πόσο φοβήθηκε πόσο άσχημα νιώθει πόσο πληγώθηκε. Τα δάκρυα στα μάτια της ξεπερνούν κάθε προσπάθεια αποτύπωσης των συναισθημάτων της με λέξεις.

«Πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά είναι άρρωστοι εγκληματίες αυτοί που κάνανε κάτι τόσο φρικτό στο παιδί μας», λένε οι γονείς της και ξεσπούν σε κλάματα κρατώντας στην αγκαλιά τους το παιδί τους. «Δε μπορούσε, φανταστείτε ούτε βοήθεια να φωνάξει.. είναι ένα ταλαιπωρημένο πλάσμα που επί της ουσίας με αυτό που της έκαναν ήταν σαν να τη σκότωσαν», εξομολογούνται οι γονείς της 20χρονης.

photo: © Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A.

source