Μια αληθινά ξεχωριστή αποκριάτικη εκδήλωση, γιόρτασε η Γλυφάδα μας, που τη χάρηκαν τα παιδιά που συμμετείχαν, αλλά πιο πολύ όλοι εμείς -τα μεγάλα παιδιά- που χορέψαμε εκεί!
Πολλοί Γλυφαδιώτες ντυμένοι με αποκριάτιες πολύχρωμες στολές, συμμετείχαν στην πιο ξεχωριστή γιορτή που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Δήμος Γλυφάδας! Την Κυριακή που μας πέρασε -22 Φεβρουαρίου- ήμασταν όλοι εκεί. Μικρά και μεγάλα παιδιά ξεφαντώσαμε και χορέψαμε όλοι μαζί στους δρόμους της πόλης μας και στους ρυθμούς του “Que te la pongo + Bamboleo + Macarena”!!!


|| “Καλή Σαρακοστή να έχουμε!” ευχήθηκε στους μαθητές ο δήμαρχός μας Γιώργος Παπανικολάου! ||
Τη Δευτέρα γιορτάστηκαν μαζί με πολλούς Γλυφαδιώτες και τα “Κούλουμα”, τελικά στο κλειστό γήπεδο απέναντι από τον Άγιο Τρύφωνα λόγω καιρού, με πολύ μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή!
Γιώργος Παπανικολάου:
“Μετά το χθεσινό καρναβάλι και παρά την βροχή, και σήμερα δεν το βάλαμε κάτω.
Στο κλειστό γήπεδο στον Άγιο Τρύφωνα και κούλουμα κάναμε και όλοι μαζί στη Γλυφάδα μας ξεκινήσαμε την Σαρακοστή. Με νηστίσιμα εδέσματα και φυσικά με τραγούδι και χορό. Μέχρι και δρώμενο με τον ηπειρώτικο γάμο είχαμε!!! Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους – στελέχη μας, εθελοντές, γονείς και παιδιά, συλλόγους κλπ – για την τεράστια συμβολή τους στις εκδηλώσεις του τριημέρου.
Και του χρόνου να είμαστε καλά.
Συνεχίζουμε.”





Περικλής Δορκοφίκης:
“Τί μπορεί και τί πρέπει να κάνει μια δημοτική αρχή;
Να δώσει το έναυσμα για λίγη χαρά, για να δούμε τα πρόσωπα χαρούμενα, για να βρεθούμε με τον γείτονα, για να δούμε τα παιδιά μας να παίζουν, να διασκεδάζουν.
Χρειάζεται να κάνει και πολλά περισσότερα, και τα κάνει, αλλά για αυτό το διήμερο αυτά που έγιναν (καρναβάλι για πρώτη φορά) στη Γλυφάδα ήταν αρκετά ήταν όμορφα. Και του χρόνου…
Συνεχίζουμε!”


|| Δωροθέα Ζουμπουλίδου:
“Γιορτάσαμε, γλεντήσαμε με τον Μπομ τον σφουγγαράκι!
Παιδιά μέλη του συλλόγου ΕΝ.ΕΟ.Ν Α.μ.ε.Α Γλυφάδας,
ξεσαλώσαμε και κάψαμε τον καρνάβαλο στην 4η Μαρίνα!!!
Του χρόνου περιμένουμε και τα αλλά μέλη!
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!!” ||


Άννυ Καυκά:
“Γλυφαδιώτικο Καρναβάλι
Μαμάδες και Μπαμπάδες έβαλαν τα δυνατά τους !!! και τα καταφέραμε!‼️Άρματα, στολές, περιφρούρηση, οργάνωση όπου χρειάστηκε χέρι βοηθείας ήταν ενεργά παρόντες ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!
Χρώματα και Χαμόγελα πλημμύρισαν την πόλη μας, τα παιδιά μας χόρευαν οι γονείς έγιναν παιδιά!!! και του χρόνου να είμαστε καλά!
1.000.000.000 ευχαριστούμε στους Συλλόγους Γονέων Γλυφάδας και στην Ένωση Γονέων μας.”


Επιμέλεια – Σχεδιασμός: Γλυφάδα metropolitans CreAtive dpt.





