Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Ευρυάλης Γλυφάδας

Ενημερωτική επιστολή για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Ευρυάλης Γλυφάδας, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 29/4/2018, μάς στέλνει ο Πρόεδρος του συλλόγου και Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας, Ορέστης Β. Τσάγκλας.

 

|| ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ||

Αγαπητοί,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την 29η Απριλίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέας Προεδρίας του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Ευρυάλης Γλυφάδας. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου (τη μεγαλύτερη από το 2010), επιτυγχάνοντας μια ικανοποιητική ανανέωση του Σώματος, καθώς το 80% του Συλλόγου αφορά άτομα τα οποία ασχολούνται πρώτη φορά με τον εθελοντισμό και με την έννοια της συμμετοχής και της προσφοράς στα κοινά.

Ειδικότερα, ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Ευρυάλης έχει ένα μεγάλο ιστορικό δράσεων, ισχυρής παρουσίας και εκπροσώπησης της τοπικής μας κοινωνίας, ξεκινώντας τη δράση του πριν πολλά χρόνια στην ακατοίκητη τότε Ευρυάλη. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, τα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου πέτυχαν πολλά, καθώς η παρουσία του Συλλόγου και οι δράσεις που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια δικαιώνουν την πρωτοβουλία της δημιουργίας του. Αποτελεί ευτυχή συγκυρία το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που μας πιστεύουν και μας εμπιστεύονται, δίνοντας μας τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο του Συλλόγου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Ευρυάλης Γλυφάδας σε Σώμα για την περίοδο 2018-2020, το οποίο απαρτίζεται από τα κάτωθι μέλη με την αντίστοιχη ανά μέλος ιδιότητα, δυνάμει μυστικής ψηφοφορίας που διεξήχθη την 6η Απριλίου 2018:

 

Πρόεδρος: Ορέστης Τσάγκλας

Αντιπρόεδρος Πολιτισμού – Αναπληρωτής Πρόεδρος: Γεώργιος Σαλαμπάσης

Αντιπρόεδρος Εξωραϊσμού: Ζωή Παναγιωτίδου

Γενικός Γραμματέας: Αλέξανδρος Νικοδήμου

Οργανωτικός Γραμματέας: Παναγιώτης Καλόφωνος

Ταμίας: Παναγής Μελάς

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γεώργιος Αραούζος

Πρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού: Ευάγγελος Καρότσης

Πρόεδρος Επιτροπής Εξωραϊσμού: Ευάγγελος Σπανουδάκης

 

Η δέσμευση των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πως θα δουλέψουμε συλλογικά, με ανιδιοτέλεια, πορευόμενοι με τις αρχές της ομόνοιας, της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε, κινούμαστε και εργαζόμαστε. Οι προκλήσεις είναι πολλές και οι απαιτήσεις μεγαλύτερες, γεγονός το οποίο μας κάνει να πιστεύουμε πως αξίζει να προσπαθήσουμε, με όποιες δυνάμεις διαθέτει ο καθένας μας.

 

Ο Πρόεδρος

Ορέστης Β. Τσάγκλας

Εκπαιδευτικός, Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου

Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας