Η τέχνη και ο πολιτισμός ξεκίνησαν το ταξίδι τους με το “Καλλιτεχνόραμα Γλυφάδας”!

Η πρόεδρος του “Καλλιτεχνοράματος Γλυφάδας” Σμαράγδα Κατσούλη, μας έστειλε την πρόσκληση για τα εγκαίνια στον νέο χώρο του συλλόγου και μας προσκαλεί. Με τη σειρά μας, να σας ενημερώσουμε και εμείς, ότι παρακολουθώντας κανείς από κοντά τις δράσεις του συλλόγου, η καθημερότητα γεμίζει με δημιουργία, τέχνη, χρώμα, χαρά. Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, υπάρχει “χώρος” για όλους μας και για ό,τι μας ενδιαφέρει από πλευράς τέχνης.

Ας ενημερωθούμε λοιπόν για μερικές από τις δράσεις του δημιουργικού αυτού συλλόγου.

Σμαράγδα Κατσούλη:
Σμαράγδα Κατσούλη“Μετά τις εξελίξεις στην χώρα μας και τις ανησυχίες μας και τις δυσκολίες και τη δυσαρέσκεια που νοιώθουμε ο καθένας – η καθεμία για όλα αυτά … για την ζωή μας, την οικογένειά μας, για τον τρόπο που θα συνεχίσουμε την καθημερινότητά μας ΕΜΕΙΣ λέμε: είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και επειδή από εμάς ξεκίνησε ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και η ΤΕΧΝΗ και επειδή ΟΛΟΙ πιστεύουμε στην ΕΝΟΤΗΤΑ μας και την ΑΓΑΠΗ μας, “EΠΙΜΕΝΟΥΜΕ” στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ μας την ΤΕΤΑΡΤΗ 8/7 στις 7.00 το απόγευμα!!!

Στο πιάνο η φίλη μας ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ – ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ “ΝΙΚΟΤΙΑΝ”
Η τέχνη και ο πολιτισμός, η μουσική, και η δημιουργική έμπνευση θα μας ταξιδέψουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο από τις 8 /7 μέχρι και τις 12/ 7 και ΣΑΣ προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ στην παρέα μας!!!
Θα είμαστε στους χώρους της έκθεσης καθημερινά από 11 το πρωϊ μέχρι 10 το βράδυ!!
Μπορείτε να έρθετε για έναν καφέ – ένα κρασί – ένα ποτό
Μπορείτε και ΑΞΙΖΕΙ να θαυμάσετε τα μοναδικά έργα των περίφημων ζωγράφων που θα μας τιμήσουν εκθέτοντας έργα τους.

Ενδεικτικά αναφέρω: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΝΤΕΡΟΓΛΟΥ – ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΑΠΗΣ – ΝΙΚΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΗΣ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΟΓΚΑ – ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ – ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΤΑΛΑΚΙΔΟΥ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ – ΒΙΚΥ ΛΥΜΠΕΡΗ – ΑΝΝΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΙΩΑΝΝΑ ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ – ΠΑΡΗ ΤΖΗΛΟΥ – CONNIE PEREZOU – VETOULI”

Κατσούλη
Η ΕΚΘΕΣΗ γίνεται στην έδρα μας, Σοφίας Βέμπο 19 – ΓΛΥΦΑΔΑ
Τηλ. επικ.: 210 8982088 / 6981087117
Είσοδος ελεύθερη!
Ελάτε να μας γνωρίσετε – να μάθετε για τις δράσεις μας και ανάλογα τα ενδιαφέροντά σας να ενταχθείτε σε κάποιες από αυτές!!!
Σας περιμένουμε με αγάπη!!

 

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ” με την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του, σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ των νέων χώρων του και  της 1ης ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ που διοργανώνει … με εξέχοντες καλλιτέχνες, ενδεικτικά αναφέρονται: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡΑΠΗΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΝΤΕΡΟΓΛΟΥ – ΝΙΚΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ – ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΤΑΚΑΛΙΔΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΟΣ -ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΟΓΚΑ – ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ -ΑΝΝΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΙΩΑΝΝΑ ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗ – ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ – ΠΑΡΗ ΤΖΗΛΟΥ – CONNIE ΠΕΡΕΖΟΥ – ΒΕΤΟΥΛΗ.
THN ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ θα προλογίσει η κ.ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ (λέκτορας στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ )
ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ: ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ – ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ιδιαίτερα τις χορηγίες από: τα σουπερ ΜΑΡΚΕΤ “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”, τον οίκο μουσικής “ΝΙΚΟΤΙΑΝ”, τον φούρνο “ΣΟΒΟΛΟΣ”, τον αγαπητό μας φίλο Γλυφαδιώτη “ΣΑΡΩ ΔΕΡΜΙΤΖΙΑΝ” για την επίπλωση, όπως και την προσπάθεια όσων εκ των μελών της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για την καθημερινή ενεργή και ουσιαστική συμβολή στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας χώρων και event !!!!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
Σας περιμένουμε κάθε μέρα – κάθε βράδυ, με την βοήθεια και συνεργασία όλων των καλλιτεχνών θα προσπαθήσουμε να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον και να απαλύνουμε τις δυσκολίες των ημερών !!!
ΣΟΦΙΑΣ ΒΕΜΠΟ 19 στο ισόγειο !!!


///