Υπερθέαμα στον αέρα από την Athens Flying Week για τέταρτη συνεχή χρονιά (Photos)

Το μεγαλύτερο αεροπορικό γεγονός επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα. Ένα υπερθέαμα αεροπορικών επιδείξεων από τους καλύτερους πιλότους, ένα «air-show», πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο αεροδρόμιο του Τατοΐου. Είχε προηγηθεί την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου το pre air-show στο Παλαιό Φάληρο!

 

athensflying2015

 

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου άνοιξε ήδη από το πρωί τις πύλες του στο κοινό για τις δύο αυτές ημέρες, για να προσφέρει θέαμα και μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους δρώμενα.

 

2363513

 

Στην ιστορική αεροπορική βάση του Τατοΐου παίρνουν μέρος η Demo-team της Πολωνικής Αεροπορίας με MIG 29 Fulcrum και η Πολεμική μας Αεροπορία με τις demo team «Ζευς» με F16 Blk 52 και «Δαίδαλος» με Harvard T 16, M 2000-5, F 4 Phantom, PZL και Τ41.

 

Athens Flying Week

 

Επίσης, οι θεατές θα απολαύσουν τα επιθετικά ελικόπτερα τύπου Apache και το Πολεμικό Ναυτικό με τα Sea Hawk και Augusta Bell. Συμμετέχουν ακόμα η ομάδα Βελγικής Αεροπορίας με F16 και παγκόσμιοι πρωταθλητές, όπως ο Jurgis Kairys Vostok, o Luca Bertossio, o Mikael Bregeot – Breitling, o Johan Gustafsson, οι Pemperton Aerosports με τη Melissa στο Edge 540 αεροσκάφος και τον Rex με Wingsuit και οι George Papagianni – Power Box.

 

H Athens Flying Week 2015 διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής και τον δήμο Παλαιού Φαλήρου και την αιγίδα σημαντικών φορέων, όπως: ο ΕΟΤ, το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το AOPA Hellas, το ACVB και το Hapco.

Χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί στο χώρο όπου διοργανώνεται το Athens Flying Week.

source

Εντυπωσιακά αεροπορικά ακροβατικά στο Athens Flying Week 2014

 

 

athensflying2015-faliro

 

|| The static display of Hellenic Army Apache attack helicopters became the attraction of 2015 ||