Καταγγελίες επωνύμων για σπείρα που απαγάγει ανήλικα στα νότια προάστια! (φόβος και τρόμος)

Eδώ και λίγες ώρες δεν είναι λίγοι οι γονείς που κάνουν την εξής κοινοποίηση στα προφίλ τους στο Facebook, θέλοντας να προστατεύσουν πολλούς πριν γίνει το «κακό».

Με αφορμή την προσπάθεια απαγωγής ενός ανήλικου κοριτσιού στο Ελληνικό, έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων και μαρτυριών για μια σπείρα που δρα στην εν λόγω περιοχή αλλά και τα νότια προάστια γενικότερα.

Την είδηση ανέβασε το site geitoniamou.gr μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook, της ομάδας γονέων και κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού σχολείου Γλυφάδας , καταγγέλλοντας χαρακτηριστικά πως μια μαθήτρια γλύτωσε αφού κρύφτηκε σε ένα μίνι μάρκετ…

«Προσοχή όλοι οι γονείς στα παιδιά. Χθες το πρωί στην περιοχή του Ελληνικού προσπάθησαν να αρπάξουν την μαθήτρια την ώρα που πήγαινε στο σχολείο. Την κυνήγησαν και το παιδί μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ. Ήταν ένα βανάκι χρώματος ασημί. Προσπαθήστε το να ενημερωθούν όλοι», έγραψε χαρακτηριστικά μέλος του συλλόγου.

Λογικό ήταν μετά από αυτή τη ανάρτηση να επικρατήσει ένας πανικός και οι κοινοποιήσεις της κατάστασης αρπαγής ανηλίκων να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

source

GLYFADA METROPOLITANS