Σπόιλερ για τη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αναμέναμε, αλλά η Μαρία Κίτσου προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες», που όπως μαθαίνουμε από τη νέα σεζόν θα προβάλλεται πέντε ημέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα ως Παρασκευή, επιστρέφει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Η Λενιώ, η ηθοποιός Μαρία Κίτσου, βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε φυσικά στην τεράστια απήχηση της σειράς και τις αλλαγές που ενδεχομένως έχει φέρει στην καθημερινότητά της, αλλά και στην αλλαγή στην εμφάνισή της το τελευταίο διάστημα. Η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε πως έχασε 10-12 κιλά τους τελευταίους μήνες.

 

Η σχέση της Μαρίας Κίτσου με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο

Εκείνο όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον της Φαίης Σκορδά, αλλά και το μόνιμο ερώτημα των φανατικών της σειράς, είναι η φύση της σχέσης της Μαρίας Κίτσου με τον συμπρωταγωνιστή της Δημήτρη Γκοτσόπουλου. Μια απορία που έχει γίνει, όπως είπε η ηθοποιός, η ερώτηση του 1 εκατομμυρίου.

«Με τον Δημήτρη είμαστε κατ’ αρχάς πολύ καλοί συνάδελφοι. Γνωριστήκαμε στις «Άγριες Μέλισσες», κολλήσαμε αμέσως, δέσαμε, τον θεωρώ πάρα πολύ δικό μου άνθρωπο, τον θαυμάζω πάρα πολύ, με εμπνέει και η στάση του για τη ζωή και η στάση του για την τέχνη» είπε η Μαρία Κίτσου. Ανάλογες δηλώσεις θαυμασμού είχε κάνει παλιότερα και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τονίζοντας πως εκείνος και η Μαρία «κούμπωσαν με έναν τρόπο».

«Είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος με ευαισθησίες, με ζωντάνια, δίνει πολύ δύναμη η συντροφιά μαζί του. Τώρα ταμπέλες, δεν με αφορούν καθόλου. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, είναι σπάνιο αυτό που έχουμε και (όλα) καλά…» είπε προκαλώντας την έκπληξη της παρουσιάστριας της εκπομπής του ΑΝΤ1, που περίμενε μια διάψευση για τα περί ρομαντικής σύνδεσης των δύο ηθοποιών.

see more