Οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Γλυφάδας σε ένα χρόνο [photos]

Το Κέντρο Πρόληψης Γλυφάδας, την Τετάρτη 31 Μαϊου 2017, πραγματοποίησε μέσα σε κλίμα δημιουργίας, ζεστασιάς και επικοινωνίας τον απολογισμό των δράσεων του για την περίοδο Σεπτέμβριος του 2016 έως Μάιος του 2016.

Το έργο παρουσίασαν η Επ. υπεύθυνη του Κέντρου, Μελίνα Χαρατσίδου, το Επ. στέλεχος Ελευθερία Καραντάνα και κυρίως οι συμμετέχοντες στις βιωματικές ομάδες γονέων και προσωπικές ανάπτυξης, που συγκίνησαν όλους τους παρευρισκόμενους.

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν και ο Πρόεδρος των Κέντρων Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας των Δήμων:

Γλυφάδας, Αλίμου και Ελληνικού – Αργυρούπολης (ΚΕ.ΠΡ.Α.Γ.Ε.Α.), ο κος Ορέστης Τσάγκλας, η κα Γεωργαλά, Επ. Υπεύθυνη του τμήματος Εφαρμογής Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ, η κα Γάκη Επ. Υπεύθυνη του τμήματος σχεδιασμού πρόληψης, ο κος Σταθακιός, Επ. στέλεχος του τμήματος σχεδιασμού πρόληψης του ΟΚΑΝΑ, η κα Αργυροπούλου, Αντιδήμαρχος Γλυφάδας, ο κος Γιδόπουλος, Αρχιφύλακας της Αστυνομίας Γλυφάδας, η κα Μίχου, Σχολική Σύμβουλος Β΄θμιας, η κα Χαραλαμπίδου, Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Β΄θμιας, η κα Δρακοπούλου, Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Β΄θμιας και τα μέλη του Δ.Σ της ΚΕΠΡΑΓΕΑ, η κα Πατεράκη, Δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας, η κα Ανανιάδου- Παγουρτζή, Αντιδήμαρχος Αλίμου, ο κος Μηνόπουλος, Αντιδήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης, ο κος Κατσαγώνης, Δημοτικός Σύμβουλος Ελληνικού- Αργυρούπολης, η κα Νερούτζου, Περειφερειακή Σύμβουλος.