Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελληνικού-Αργυρούπολης, προχωρά σε σταδιακή επαναλειτουργία, από την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021. Κατά την πρώτη φάση επαναλειτουργίας της Βιβλιοθήκης θα λειτουργούν αποκλειστικά, οι υπηρεσίες δανεισμού και επιστροφής βιβλιακού υλικού, με φυσική παρουσία του κοινού. Σημειώνεται ότι το Αναγνωστήριο παραμένει κλειστό. Για την επαναλειτουργία του θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ:

Από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ των ωρών: 8:00 πμ έως 15:00 μμ.

ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ: 5 ΑΤΟΜΑ ταυτόχρονα

Υπενθυμίζουμε ότι, βάση του Κανονισμού Εσωτερικής Λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης:

Κάθε μέλος μπορεί να δανειστεί δύο (2) βιβλία για τους ενήλικες και δύο (2) βιβλία για τα παιδιά.

Η διάρκεια δανεισμού είναι είκοσι (20) ημέρες.Υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης για δέκα (10) ημέρες, μόνο εφόσον τα συγκεκριμένα βιβλία δεν έχουν ζητηθεί από άλλο αναγνώστη. Ο δανεισμός και η επιστροφή γίνονται απαραίτητα με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Η χρήση  του αντισηπτικού υγρού κατά την είσοδο στον χώρο της Βιβλιοθήκης, η χρήση της προστατευτικής μάσκας και η τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρων, καθ΄όλη τη διάρκεια παραμονής στο χώρο, είναι υποχρεωτική. Το αναγνωστικό κοινό καλείται να ακολουθεί προσεκτικά τις οδηγίες σχετικά με τους όρους προσέλευσης και εξυπηρέτησής του, τόσο για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, όσο και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.