Από την Πέμπτη, 13 Αυγούστου, θα προβληθεί στο Μαριλένα Cinema, η παιδική μεταγλωττισμένη ταινία “Η Μουσική της Ζούγκλας”.

Η Αργεντίνικη ταινία “Ηρωικά Χαμένοι” που κάνει θραύση αυτές τις ημέρες.

Και σε επετειακή έκδοση για τα 10 χρόνια από την πρεμιέρα της, θα προβληθεί η ταινία “Inception”, του Κρίστοφερ Νολαν με τον Λεοναρντο Ντι Καπριο.

 

Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξης:


•Πέμπτη έως Κυριακή:


– “Η Μουσική της Ζούγκλας” στις 20:30.

Τί θα δείτε:

Ένα πρωινό, τα ζώα της ζούγκλας ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι μπορούν να μιλήσουν. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη τους προκαλεί η αιτία αυτού του πρωτόγνωρου φαινομένου: Υπάρχει ένας εξωγήινος στη ζούγκλα! Ο μικρός Φνιπ έχει έρθει για να κυριεύσει τον πλανήτη εξοπλισμένος με την τελευταία -και πιο τρελή- λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης και μιας συσκευής που κάνει τα ζώα να μιλούν…

 

 


– “Ηρωικά Χαμένοι” στις 22:10.

Τί θα δείτε:

Σε μια μικρή αγροτική πόλη της Αργεντινής, ο διαχειριστής μιας τράπεζας και ένας δικηγόρος παίρνουν μέσα από τα «χέρια» κατοίκων της ίδιας γειτονιάς τις αποταμιεύσεις τους. Σκοπός των τελευταίων δεν είναι πλέον τίποτα άλλο από την ανάκτηση των χρημάτων τους….

 

 


•Δευτέρα, Τρίτη και Τεταρτη:


– “Η Μουσική της Ζούγκλας” στις 20:30.


– “Inception” στις 22:10.

Τί θα δείτε:

Ο Ντομ Κομπ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) είναι ένας επιδέξιος ληστής και άσσος στην επικίνδυνη τέχνη της εκμαίευσης: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι πάρα πολύ ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας, αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του…

 

 

 

Στο θερινό σινεμά της καρδιάς μας, στην Άνω Γλυφάδα!

Αιγύπτου 123
210 9632 260, 210 9612 229

Instagram-> @marilenacinema