Αυλαία σήμερα για το Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας, με μια υπέροχη θεατρική παράσταση:

 

«Ο Όσκαρ και η θεία Ροζ», με την Μαρία Αλιφέρη και τον Δημήτρη Γιώτη, ένα έργο παράθυρο αισιοδοξίας στη ζωή, γεμάτο γέλιο, συγκίνηση, αγάπη και εμπιστοσύνη στο μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Η έναρξη στις 8 το βράδυ, όπως πάντα. Ένας θεσμός τον οποίο ξεκίνησε πέρσι ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, λόγω των υγειονομικών συνθηκών που δεν επέτρεπαν τη διοργάνωση κανονικών εκδηλώσεων, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και συνεχίστηκε φέτος για να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και τήρηση των μέτρων, καθώς η πανδημία είναι ακόμη εδώ. Ελπίδα όλων, ότι το καλοκαίρι του ’22 οι συνθήκες αυτές θα αποτελούν παρελθόν και θα στηθεί και πάλι το όμορφο θεατράκι της παραλίας.

 

Η δυνατότητα παρακολούθησης, πάντως, των εκδηλώσεων μέσα από το αυτοκίνητο αποτελεί μία καλή επιλογή τώρα που ο καιρός είναι πλέον ψυχρός και δεν μπορεί κανείς να μείνει για πολλή ώρα σε εξωτερικό χώρο.

Με κλειστά τα παράθυρα του αυτοκινήτου μπορούν όλοι να ακούνε μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα 88,4 όσα διαδραματίζονται στη σκηνή και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν την παράσταση. ‘Οσοι δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και βρίσκετε δυσκολία στην ηλεκτρονική κράτηση θέσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε και σήμερα με το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Γλυφάδας στο 213 2025292 και θα εξυπηρετηθείτε αμέσως.

Το τηλέφωνο απαντά όλες τις ώρες.