Μιχαήλ Αντιώτης: Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου 2018, για όλα τα ζώδια

GLYFADA METROPOLITANSΥποδεχόμαστε και πάλι, αρχές Δεκεμβρίου, με μεγάλη μας χαρά, τον γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό αστρολόγο Μιχαήλ, ο οποίος στις αρχές κάθε μήνα, μάς ενημερώνει με τις προβλέψεις του, για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

Φτάνοντας στον τελευταίο μήνα του έτους και με τον Δία να έχει μπει στον Τοξότη από τον Νοέμβριο, περιμένοντας και τον Ερμή να γίνει ορθόδρομος στις 6-12 στον Σκορπιό και με το πέρασμα του στον Τοξότη στις 13-12, αναμένουμε ένα ελαφρύτερο, πιο γιορτινό κλίμα! Ο Άρης στους Ιχθείς μπορεί να αναστατώσει τον μεταβλητό σταυρό Διδύμους, Τοξότες,  Παρθένους, Ιχθείς.  Το τετράγωνό του στις 6-12 με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία. Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα στις  24 – 12, ψέματα και παρασκήνιο! Η πανσέληνος στον Καρκίνο στις 22 – 12 θα βαρύνει την διάθεση στα παρορμητικά, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους.

Παρόλα αυτά είναι ένας γιορτινός μήνας για όλους!

ΚΡΙΟΣ:

Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές σας περιμένουν τις γιορτές! Κούραση στα επαγγελματικά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου!

ΤΑΥΡΟΣ:

 Η Αφροδίτη στον αντικρινό Σκορπιό, θα βελτιώσει όλων των ειδών τις σχέσεις σας! Προσοχή σε εντάσεις με το φιλικό περιβάλλον!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Προσοχή σε εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και γενικότερα! Νέες συνεργασίες, προσοχή σε υπογραφές και συμβόλαια όμως!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

 Η πανσέληνος στο ζώδιό σας, φουντώνει περισσότερο τα συναισθήματά σας! Οι σχέσεις συνεχίζουν να ξεκαθαρίζουν! Προσοχή σε δικαστικές διαμάχες!

ΛΕΩΝ:

 Όμορφες γιορτές με καλό οικογενειακό περίγυρο και γιατί όχι, με έναν νέο έρωτα! Μια ανάπαυλα ύστερα από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Προσοχή σε  εντάσεις και διαπληκτισμούς σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί λόγω εορτών!

ΖΥΓΟΣ:

 Ένταση στην καθημερινότητα και στα επαγγελματικά στην πανσέληνο. Βελτίωση όμως οικονομική,  επιστροφή χρημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

 Καυγάδες με τον σύντροφο και τα παιδιά, για όσους έχουν.  Οικονομική βελτίωση, πιθανό ταξίδι στις γιορτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Είστε οι ευνοημένοι του ζωδιακού, έως του χρόνου. Προσοχή σε οικογενειακές εντάσεις αυτό τον μήνα όμως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Τα ξεκαθαρίσματα και οι ταλαιπωρίες συνεχίζονται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η πανσέληνος «φωτίζει» τις σχέσεις σας. Προσοχή στο παρασκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Οικονομικά άγχη. Προσοχή και εσείς, σε παρασκήνιο στο φιλικό περιβάλλον.

ΙΧΘΕΙΣ:

Εντάσεις σε όλα τα επίπεδα. Επαγγελματικά ανοίγματα.

 

GLYFADA METROPOLITANSΜιχαήλ, σάς ευχαριστούμε

Για περισσότερες πληροφορίες: wiccancat13@yahoo.com

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η σχέση τoυ με την Αστρoλoγία χρονολογείται από πολύ μικρή ηλικία, όπως επίσης και η εμπειρία του στις  προβλέψεις. Το ενδιαφέρον για την τέχνη της αστρολογίας εμπλουτίστηκε ποικιλοτρόπως με σπουδές και σεμινάρια, ενώ στην πορεία οι μελέτες του επεκτάθηκαν και σε επιπλέον μεθόδους όπως ταρώ, κλπ.  Παράλληλα, αρθρογραφεί σε έντυπα μέσα περιοδικού τύπου, καθώς και σε ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

ΖΩΔΙΑ