Μιχαήλ Αντιώτης: Οι προβλέψεις του Νοεμβρίου 2018, για όλα τα ζώδια

 

GLYFADA METROPOLITANSΥποδεχόμαστε και πάλι, αρχές Νοεμβρίου, με μεγάλη μας χαρά, τον γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό αστρολόγο Μιχαήλ, ο οποίος στις αρχές κάθε μήνα, μάς ενημερώνει με τις προβλέψεις του, για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

Ένας ενδιαφέρων αστρολογικά μήνας ξεκινά, καθώς έχουμε αλλαγές αστρολογικών θέσεων των πλανητών και επιτέλους κάποιες ευνοϊκές!

Το κυρίαρχο γεγονός είναι το πέρασμα του Δία στον Τοξότη, κυβερνήτη πλανήτη, οπότε η αισιοδοξία και η ελπίδα αναζωπυρώνονται στις 9 – 11 και έτσι, έχουμε άμεση ανακούφιση για τα ζώδια της φωτιάς του πρώτου δεκαημέρου, Κριό – Λέων – Τοξότη.

Ο Ερμής αναδρομεί μέσα στον Τοξότη στις 17 – 11, οπότε καλό θα ήταν να μην δίνουμε βάση σε υποσχέσεις. Η Αφροδίτη, ορθόδρομη στον Ζυγό από της 16 – 11, εξομαλύνει τις σχέσεις και τα οικονομικά και ο Άρης περνά στους Ιχθείς μετά από την εκρηκτική πορεία του στον Υδροχόο τόσους μήνες!

Ας όμως τί δώρα μπορεί να φέρει ο Δίας σε κάθε ζώδιο το επόμενο διάστημα:

ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκότερη περίοδος για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, χωρίς να λείπουν οι ευθύνες και τα ξεκαθαρίσματα. Ο Δίας θα σας φέρει ταξίδια και εύνοια σε θέματα σπουδών!

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομική βελτίωση, θέματα κληρονομικά, ευνοούνται. Πιθανή απόκτηση κληρονομιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσοχή σε διαπληκτισμούς, παρορμητισμούς, διάσπαση προσοχής, αυτόν τον μήνα.  Εύνοια σε συνεργασίες, γάμο, φέρνει ο Δίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητα φέρνει ο Δίας. Καλύτερη υγεία, αν κι ο Κρόνος απέναντί σας, ξεκαθαρίζει σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Μεγάλη ανανέωση, βελτίωση διάθεσης, απόκτηση παιδιού, σε όσους το επιθυμούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εύνοια σε θέματα σπιτιού, ή απόκτηση κατοικίας.

ΖΥΓΟΣ

Κοντινές μετακινήσεις και οι σχέσεις με τα αδέλφια σας, ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομική άνοδος εντυπωσιακή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε οι ευνοημένοι για το επόμενο διάστημα, έως τον επόμενο Δεκέμβριο που θα παραμείνει ο Δίας στο ζώδιο σας, σε όλους τους τομείς!

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Δυστυχώς για εσάς ο Κρόνος στο ζώδιό σας, δεν επιτρέπει επεκτάσεις, μόνο ενδυνάμωση υποσυνείδητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντική επέκταση σε κοινωνικό φιλικό περίγυρο.

ΙΧΘΥΣ

Επαγγελματική επιτυχία, επέκταση σε όλους τους τομείς. Γάμος …

 

GLYFADA METROPOLITANSΜιχαήλ, σάς ευχαριστούμε

Για περισσότερες πληροφορίες: wiccancat13@yahoo.com

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η σχέση τoυ με την Αστρoλoγία χρονολογείται από πολύ μικρή ηλικία, όπως επίσης και η εμπειρία του στις  προβλέψεις. Το ενδιαφέρον για την τέχνη της αστρολογίας εμπλουτίστηκε ποικιλοτρόπως με σπουδές και σεμινάρια, ενώ στην πορεία οι μελέτες του επεκτάθηκαν και σε επιπλέον μεθόδους όπως ταρώ, κλπ.  Παράλληλα, αρθρογραφεί σε έντυπα μέσα περιοδικού τύπου, καθώς και σε ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

ΖΩΔΙΑ