Ο Τάσος Καλαφάτης είναι ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά

Νέος γραμματέας για την Ά εκλογική περιφέρεια του Πειραιά είναι πλέον ο Τάσος Καλαφάτης.

Ο 30χρονος Τάσος Καλαφάτης εκλέχτηκε ομόφωνα, ως ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά και αποτελεί το απαραίτητο άνοιγμα στη νέα γενιά, με αξία για το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που δείχνει να αναγεννάται σιγά- σιγά και να βρίσκει ξανά τον βηματισμό του, έχοντας αυτή τη φορά δίπλα του ανθρώπους που το υπηρέτησαν και στο 45%, αλλά και που έμειναν μαζί του στα δύσκολα, σύμφωνα με δημοσίευμα του thepaper.gr.

Έχει γεννηθεί στον Πειραιά και είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος, Απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του ίδιου Τμήματος στο αντικείμενο της Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ενώ παράλληλα έχει και συνδικαλιστική δράση, καθώς είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΣΚΟ στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

|| Η δήλωσή του: ||

kalafatis-piraeus«Ήρθε η ώρα της γενιάς, που δεν έφυγε στα δύσκολα, που λοιδορήθηκε και έδωσε μάχες μέσα σε πανεπιστήμια, επιμελητήρια, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Η γενιά που έμαθε στα δύσκολα και δεν βολεύτηκε ποτέ ούτε και το ζήτησε.

Από τη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Πειραιά, θα δώσω τη μάχη για να ανανεωθεί επιτέλους ο μοναδικός πολιτικός χώρος που διαχρονικά έδινε τη λύση σε δύσκολες για τη χώρα στιγμές».