Το θεατρικό έργο “Ονειροπαγίδα” στην Ηλιούπολη – Είσοδος ελεύθερη!

Η Ονειροπαγίδα  αποτέλεσε το θεατρικό έργο που έγραψε η Μαρία Κορωνέλλου και πλαισίωσε μέσα από πλήρη δραματολογική ανάλυση το αντικείμενο της πτυχιακής της. Ως αποκορύφωμα έρχεται η παράσταση του έργου από τη θεατρική ομάδα του 2ου Λυκείου Ηλιούπολης « Οι ονειροπαρμένοι», μια ομάδα που σκηνοθέτησε αφιλοκερδώς η ίδια. Κοντά τους βρέθηκαν ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, ο σύλλογος διδασκόντων κι η λυκειάρχης κ. Χατζή, καθώς και πολλοί σημαντικοί χορηγοί.

Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας ο Galaxy fm κι ακολουθούν το Γλυφάδα Metropolitans, το Like  woman και ο Sunshine web radio του Δήμου Ηλιούπολης. Οι επιχειρήσεις που στήριξαν αφιλοκερδώς την ομάδα ήταν οι εξής: Ιωάννα Κουρμπέλα και Sessile τα ενδύματα, το Νέο Ωδείο Αλίμου την μουσική επένδυση του έργου με το μουσικό  Σπύρο Παπαθεοδώρου, η σχολή χορού Αλεξάνδρας Στριφτόμπολα την κινησιολογική επένδυση του έργου, το κομμωτήριο Ak Konstantina’s creations τις κομμώσεις των παιδιών, το I love glam τα κοσμήματα των κοριτσιών, η Θεοδώρα Μάζη το make up, ο παιδικός σταθμός Καραμέλα την μεγάλη ονειροπαγίδα, η Δέσποινα Ασβεστά του emotional craftmanship κι ο Δημήτρης Ασβεστάς την ξύλινη ονειροπαγίδα, το Αλληλέγγυο θέατρο Ηλιούπολης τα έπιπλα, η Μαριάννα Καλκαβούρα, ψυχολόγος τα σκηνικά βιβλία της παράστασης, το στεγνοκαθαριστήριο Plystario το art design της αφίσας και της πρόσκλησης, το ψητοπωλείο Υμηττός την εστίαση των παιδιών και συντελεστών, το Copies Land το στήσιμο του βιβλίου της παράστασης και η κ. Δέσποινα Καραγκούνη τις ιατρικές στολές.  Το βιβλίο- πρόγραμμα της παράστασης προλογίζουν οι πανεπιστημιακοί κ. Καίτη Διαμαντάκου Αγάθου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Αθήνας Ε.Κ.Π.Α., η κ. Αλεξία Αλτουβά Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Αθήνας Ε.Κ.Π.Α.,        ο συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας κ. Μάνος Κοντολέων, το Νέο Ωδείο Αλίμου κι η εικαστικός- εκπαιδευτικός κ. Γιούλη Γκικοπούλου που επιμελήθηκε και το εξώφυλλο του βιβλίου με έναν εικαστικό πίνακα που αντικατοπτρίζει το έργο.

 

 

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης θα παρασταθεί στις 22/12/2018 στις 19:30 στη θεατρική αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης και τα παιδιά μαζί με τη θεατρολόγο τους αποφάσισαν να παίξουν χωρίς εισιτήριο αλλά με ελεύθερη συνεισφορά για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, που θα παραβρίσκεται με εκπροσώπους της την ημέρα της παράστασης. Την παράσταση θα χαιρετίσουν εκπρόσωπος του Δήμου, της Αντικαρκινικής Εταιρείας, η λυκειάρχης κ. Δήμητρα Χατζή, καθώς και η πανεπιστημιακός κ. Καίτη Διαμαντάκου Αγάθου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Αθήνας Ε.Κ.Π.Α.

Τα παιδιά θα δώσουν πριν την μεγάλη παράσταση, άλλη μία για τα ειδικά σχολεία στις 19/12/2018 και θα φιλοξενηθούν κι από το δήμο Αλίμου στις 19/1/2019 σε μια κοινή εκδήλωση με το Νέο Ωδείο Αλίμου.

Η θεατρική ομάδα των παιδιών κι η θεατρολόγος τους εύχονται να πραγματοποιούνται όλα τα όνειρα των ανθρώπων και οι « ονειροπαγίδες» του καθενός να φυλακίζουν όλους τους εφιάλτες τους.

 

 

 

Keep dreaming, μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας!!!