Ο Δήμος Γλυφάδας σας προσκαλεί σε γιορτή για την ομορφιά και τον αθλητισμό, σε μια υπέροχη διαδρομή στην παραλία

|| Αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα ||

Αγώνας δρόμου πέντε χιλιομέτρων, υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας, θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή, 12 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, με σημείο έναρξης το Παλιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

Το πρώτο «Shiseido Run for Beauty» και ο Δήμος Γλυφάδας σας προσκαλούν σε μια γιορτή για την ομορφιά και τον αθλητισμό και σε μια υπέροχη διαδρομή στην παραλία της πόλης. Βασικός σκοπός της διοργάνωσης είναι να προσφερθούν δωρεάν πρωινά γεύματα σε παιδιά των δημοτικών σχολείων της Αττικής, μέσω του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

Παράλληλα με τον αγώνα, οι σύμβουλοι ομορφιάς της Shiseido και τα καταστήματα καλλυντικών Hondos Center θα είναι εκεί και θα προτείνουν εύχρηστα tips για την φροντίδα της επιδερμίδας σας, έτσι ώστε να απολαμβάνετε τον ήλιο απόλυτα προστατευμένοι. Η Folli Follie θα εξασφαλίσει την ακριβή χρονομέτρηση, ως Official Timekeeper του αγώνα.

Η προθέρμανση πριν τον αγώνα στους διαθέσιμους διαδρόμους ΜyRun, θα σας μυήσει στον κόσμο της σωματικής και πνευματικής ευεξίας της Technogym, αποκλειστικού προμηθευτή όλων των αθλητικών κέντρων προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων Ρίο 2016.

Μετά τον αγώνα, σε συγχρονισμό με την έμπειρη ομάδα personal trainers των Holmes Place, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων αποθεραπείας αμέσως μετά τον τερματισμό.

Δηλώσεις συμμετοχής στο www.shiseidobeauty.gr