Ο Δήμος Γλυφάδας φιλοξενεί τη θεατρική παράσταση «Το Σύμπαν του Αϊνστάιν»

 

 

Ο Δήμος Γλυφάδας φιλοξενεί την παράσταση «Το Σύμπαν του Αϊνστάιν» του Θανάση Θεολόγη τη Δευτέρα, 30 Απριλίου, με ώρα έναρξης τις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αν. Ρωμυλίας 123, Άνω Γλυφάδα).

 

«Το Σύμπαν του Αϊνστάιν» παίζεται με μεγάλη επιτυχία, για τρίτη χρονιά, στο θέατρο Ροντήρης και τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, ενώ πρόκειται για μία κωμωδία που πραγματεύεται τη ζωή του διάσημου εκκεντρικού επιστήμονα.

 

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Θανάσης Θεολόγης στο ρόλο του Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο Μέμος Κοέν ως Έντουαρντ Αϊνστάιν (γιος του Άλμπερτ Αϊνστάιν) και ως Μαξ Πλανκ (φυσικός Νομπελίστας, φίλος του Αϊνστάιν) και η Αναστασία Γκολέμα που υποδύεται την Έλεν Ντούκας (Γραμματέας του Αϊνστάιν) και τη Μιλέβα Μάριτς (πρώτη σύζυγος του Αϊνστάιν).

 

Σημειώνεται πως στο κείμενο και στη σκηνοθεσία είναι ο Θανάσης Θεολόγης, τη μουσική επιμέλεια έχει ο Νίκος Ροδίτης, τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελείται ο Κώστας Καυκαρίδης, ενώ υπεύθυνος οργάνωσης είναι ο Σπύρος Φιλιππόπουλος.

 

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.