Ο Βαγγέλης Μειμαράκης στα νότια

Στη γειτονιά μας στο Balux, βρέθηκε ο Βαγγέλης Μειμαράκης, χτες Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, συνεχίζοντας τις συναντήσεις και τις συζητήσεις με τους φίλους και τα στελέχη της παράταξης στο νότιο τομέα.

ΜεϊμεράκηςΣτα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τη Γλυφάδα, όπου πλήθος κόσμου, έσπευσε να τον ακούσει.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

“Εαν εκλεγώ πρόεδρος, θα επαναφέρω τον πυρσό ως σύμβολο της Νέας Δημοκρατίας”! Και αφού απέκλεισε το ενδεχόμενο αλλαγής του ονόματος της Νέας Δημοκρατίας, συνέχισε:

“Λέω ΟΧΙ σε debate μεταξύ υποψηφίων αρχηγών, όσο και αν με πιέζουν. Εγώ στη γελιοποίηση του κόμματος, δεν πρόκειται να συμμετάσχω!”

Τον υποψήφιο Πρόεδρο άκουσαν μεταξύ άλλων:

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο δήμαρχος  Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτοςο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, η Σοφία Βούλτεψη, ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο Στέλιος Θεοδοσόπουλος, ο Μάριος Κασσέρης και πολλοί άλλοι.

 

meimarakis-balux-glyfada