«Ένας από τους μεγαλύτερους ντράμερ της γενιάς του» είπαν οι Rolling Stones για τον Τσάρλι Γουάτς!

Σε ηλικία 80 ετών πέθανε ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς (Charlie Watts) και οι «σύντροφοί» του στη μουσική τον αποχαιρέτισαν με έναν απλό, αλλά ιδιαίτερα εύγλωττο τρόπο. Ο μουσικός του θρυλικού συγκροτήματος άφησε την τελευταία του πνοή, σε νοσοκομείο του Λονδίνου, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

«Ο Τσάρλι ήταν ένας αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς και επίσης ως μέλος των The Rolling Stones, ένας από τους μεγαλύτερους ντράμερ της γενιάς του», σημείωνε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συγκροτήματος, με το χαρακτηριστικό «Hot Lips» λογότυπο σήμα κατατεθέν της ιστορικής μπάντας.

Ο frontman των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ έκανε μια ανάρτηση με τη φωτογραφία του Γουάτς να γελάει στα ντραμς, ενώ ο Κιθ Ρίτσαρντς πόσταρε μία φωτογραφία των ντραμς με την επιγραφη Closed. Το συγκρότημα ζήτησε διακριτικότητα και σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τα μέλη της μπάντας και για την οικογένεια…

Υπενθυμίζεται ότι ο ντράμερ των Rolling Stones υποβλήθηκε στις αρχές Αυγούστου σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχής. Εξαιτίας αυτής, όμως, είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα ακολουθούσε το συγκρότημα στην επερχόμενη περιοδεία τους στις ΗΠΑ.

 

see more: https://www.ethnos.gr