Όλα τα καλοκαίρια στη Γλυφάδα είναι μαγικά!

Το Σάββατο, 15 Ιουλίου, «Στο πρώτο μας πάρτυ», στην ανακαινισμένη 3η μαρίνα της Γλυφάδας, η γενιά των 50άρηδων και όχι μόνο, θυμήθηκαν ξανά τα εφηβικά τους πάρτυ, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Σε αυτό “βοήθησαν” και έδωσαν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό, οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες, Δάκης, Μπέσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Λάκης Τζορντανέλι, καθώς και οι Δημήτρης Κοργιαλάς και Εβελίνα Νικολιζά!

 

 

Γιώργος Παπανικολάου:

“Αυτή είναι η σπάνια ομορφιά της Γλυφάδας μας: Θάλασσα, κύμα, καλοκαιρινό αεράκι, βραδιές πάνω στην παραλία, χαμόγελα, ζεστασιά. Άξιζε όλος ο κόπος για να αναμορφώσουμε πλήρως την 3η Μαρίνα και να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό χώρο εκδηλώσεων και άξιζε όλη η προσπάθεια για να προετοιμάσουμε το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2017.
Η πρώτη παράσταση στην πλήρως ανακαινισμένη 3η Μαρίνα έγινε απόψε, παρουσία 4.000 θεατών, που απόλαυσαν χορό και τραγούδι στο «πρώτο μας πάρτυ». Το #festival_glyfadas συνεχίζεται όλο το καλοκαίρι – μην το χάσετε!”

 

 

Στη Γλυφάδα μας, περνάμε καλά! Γιατί τα έχει όλα. Και σπάνια ομορφιά και μοναδικές φροντισμένες παραλίες και χαμογελαστούς ανθρώπους -παρ’όλες τις δυσκολίες των καιρών- και, προσπαθώντας να έχουμε καλή διάθεση, φαίνεται να τα καταφέρνουμε να κάνουμε τη ζωή μας “ένα πάρτυ” που και που. Έτσι, για να αντέχουμε. Μιας και ελπίδες δεν μας έμειναν πολλές… Μόνο η καλή διάθεση, η μουσική, η ανθρωπιά, “λίγο κρασί, λίγο θάλασσα” και … οι δικοί μας άνθρωποι που θέλουμε να είναι καλά. Και εμείς μαζί τους. Καλό καλοκαίρι!

 

Δήμος Γλυφάδας

 

Να υπευνθυμίσουμε ότι, η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 9 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας.