Όλοι “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ” στο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Gala!

 

 

Ο Σύλλογος γυναικών με καρκίνο του μαστού “Μαζί για την ζωή”, διοργάνωσε με μοναδική επιτυχία τη μεγαλύτερη επίδειξη μόδας που έχετε δει μέχρι τώρα, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου το βράδυ, στην κεντρική αίθουσα του Golf Γλυφάδας. Οι προσκεκλημένοι ξεπέρασαν τους 450 και στήριξαν για ακόμα μια φορά τον συγκεκριμένο σύλλογο ο οποίος ασχολείται ουσιαστικά με θέματα υγείας.

Η πρόεδρος του συλλόγου, καλωσόρισε τους καλεσμένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία και τη στήριξή τους.

Πολλές καλλονές και πρώην εστεμμένες οι οποίες έχουν κατακτήσει διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς κατά την δεκαετία του ’80, παραβρέθηκαν για καλό σκοπό και τις απολαύσαμε σε μια εξαιρετική επίδειξη μόδας!

Ακολούθησε χορός με ζωντανή μουσική και τη συμμετοχή γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η δυναμική πρόεδρος του “Μαζί για την ζωή” κα Σάσα Πατεράκη, έχει κατακτήσει όχι μόνο πολλούς τίτλους ομορφιάς (1983-1984 ως Μις Κρήτη), αλλά και το βραβείο της ζωής, μιας και ανήκει σε εκείνες τις γυναίκες που δεν το βάζουν εύκολα κάτω. Δήλωσε μεταξύ άλλων:

 

«Θα ήθελα να τονίσω, ότι η στήριξη αρχίζει να γίνεται πολύ μεγάλη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον σύλλογό μας σε όλους σας. Σε αυτούς που παραβρέθηκαν και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν.  Τον  Ιανουάριο, συνεχίζουμε και πάλι με άλλη μια μεγάλη εκδήλωση.  Θα ενημερωθείτε σύντομα σχετικά. Αυτή τη φορά θα είναι κάτι που θα μαγέψει όλα τα σχολεία της Γλυφάδας! Επίσης κάθε φορά θα γίνεται το αδιαχώρητο, διότι  η υγεία είναι πάνω απ΄όλα. Χαιρόμαστε να συμμετέχετε διότι ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του “Μαζί για την ζωή”».

 

Στο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Gala παραβρέθηκαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ. Παύλος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας “ΕΜΕΙΣ”, ηθοποιοί, τραγουδιστές,  πολιτικοί, από τον τοπικό τύπο το Γλυφάδα metropolitans και πολύς κόσμος που στηρίζει τις προσπάθειες του συλλόγου.

Όπως μας ενημέρωσε η πρόεδρος κα Πατεράκη συνεχίζονται οι προσπάθειες, με την κινητή μονάδα μαστογραφίας, η οποία θα βρίσκεται στις 8 και 9 Ιανουαρίου στη Γλυφάδα!

“ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ”

καλλονές

ΓΛΥΦΑΔΑ METROPOLITANSΓια το Γλυφάδα metropolitans:

|| ΑΝΤΑ ΘΩΜΑ||

Creative Media