Η ανακοίνωση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης:

 

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021  και ώρα: 19:30  στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης”, Κύπρου 68 στην Αργυρούπολη!

Μουσική Συναυλία – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ DEL SOL

Για την είσοδο είναι απαραίτητο:

Ενήλικες: πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης

Παιδιά 4 έως 17 ετών: δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test)εντός των τελευταίων 24 ωρών αντίστοιχα πριν από την παρουσία τους στο χώρο

Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για το κοινό.

 

Η Ορχήστρα Πνευστών «Banda del Sol» ιδρύθηκε το 2013 από ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικούς όλων των ηλικιών, σε μια προσπάθεια να συγκινήσει, να συγκινηθεί αλλά και να δημιουργήσει νέους φίλους του ήχου των πνευστών. Στη μικρή διάρκεια ζωής της η Ορχήστρα έχει ήδη προλάβει να εμφανιστεί στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής στους εορτασμούς για την παγκόσμια ημέρα μουσικής 2015, στο ίδρυμα «Μιχ. Κακογιάννης» στα πλαίσια του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους 2015, στην 5η Συνάντηση Φιλαρμονικών Δήμου Λεβαδέων και στο 9ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Χορωδιών στο Μέγαρο Μουσικής.

  • Τον Δεκέμβρη του 2017, σε συνεργασία με την Παιδική Χορωδία Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας Αργυρούπολης, η ορχήστρα παρουσίασε «Τα Κάλαντα των Ελλήνων» του Γιώργου Σιωρά, σε μεταγραφή για ορχήστρα πνευστών και παιδική χορωδία.
  • Την άνοιξη του 2019 η ορχήστρα ηχογράφησε το τραγούδι «Μυστική φωτιά» σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Θάνου Ολύμπιου.
  • Η Banda del Sol δεν έχει  κερδοσκοπικό χαρακτήρα και υποδέχεται πάντοτε με χαρά οποιονδήποτε μουσικό επιθυμεί να συμμετέχει, με μοναδικό κριτήριο τη μουσική του επάρκεια.